Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Wachtwoord ingeven bij gmail
Geplaatst op 15 april 2015 om 15:42 door Jopie80

Na het wijzigen van het wachtwoord en de daartoe gevolgde procedures dien ik elke keer bij het nieuw starten van de labtop het wachtwoord opnieuw in te vullen.Dit was vroeger niet zo ( voor de wijziging van het wachtwoord)

Zie ik iets over het hoofd ?

 

3 reacties
Niekie zegt:

Gaat deze vraag over het wachtwoord van Gmail (zoals de titel van de vraag aangeeft) of over het wachtwoord dat ingegeven wordt, om in te loggen op de laptop, als die wordt opgestart?

Als het Gmail betreft. Kijk eens of je een vinkje kunt plaatsen, bij dit wachtwoord onhouden, op het scherm waar je het invoert.

Verder: Als Ccleaner aanwezig is en mee opstart en zo is ingesteld, zal het ingegeven ww na elke opstart gewist zijn.

Ook als de gebruikte browser is ingesteld om bij het afsluiten alle tijdelijke internet bestanden te wissen, blijft u steeds opnieuw het ww invullen.

Niek

15 april 2015 om 22:39.
Cees-1946 zegt:

Wanneer ik naar g/mail wil gaan.??

Dat gaat (windows-7) via google. Rechts boven de zoekbalk is er een icoontje van g/mail. Daarop klikken/programma wordt geladen en er wordt door mij geen wachtwoord ingevuld. Bij een verandering in de gegevens wordt wel om een wachtwoord gevraagd ter bevestiging. Voor U moet het mogelijk zijn om via G/mail dit te gaan veranderen.?? Wanneer g/mail is geopend, is er rechts in beeld een kl.wieltje. Er op klikken dan instellingen. OOk weer klikken. Vervolgens bovenin acount en inport klikken. dan via acount de instelling wijzigen bv wachtwoord. Goed lezen wat er staat en er naar handelen. Op deze manier zal er dan ook geen wachtwoord gevraagd worden. 

16 april 2015 om 07:11.
RuudM zegt:

De wachtwoorden van ( 2) gmail adressen worden bij mij steeds bewaard.
Zowel met IE als met Chrome.
Worden door Ccleaner niet verwijderd.
Wel de cookies in de rechterkolom plaatsen zodat ze bij opschonen door  Ccleaner ook dan bewaard blijven.

Geen vinkje plaatsen bij instellingen (zie bijlage)
Ruud

16 april 2015 om 10:27.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club