Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
W live mail
Geplaatst op 16 mei 2015 om 14:59 door Henk N B Fer

Beste Hulptroepen,   Sinds een paar dagen heb ik problemen met het verzenden van mails op W LMail.Ik heb pas alle verwijderde mails in een keer weg geklikt en ik weet niet of dat er iets mee te maken kan hebben,maar van af die tijd kan ik geen nieuwe mails versturen met Lboven  nieuwe mail.als ik daar op klik gebeurt er niets.Wat kan ik daar aan doen? Hopelijk heeft iemand die wijsheid.

GR Henk N B Fer

11 reacties
Cees-1946 zegt:

Misschien is systeemherstel een oplossing. De computer terug zetten naar een tijdstip dat alles normaal werkte.

Dat is mijn manier van doen.

17 mei 2015 om 07:48.
Marixius zegt:

Vermoedelijk staat het nieuwe bericht achter het Windows Live Mail venster. In de taakbalk zou je kunnen wisselen van venster. Ook kun je het Windows Live Mail venster verkleinen zodat je het kunt verschuiven, waardoor je het achterliggende venster kunt zien.

17 mei 2015 om 10:35.
Henk N B Fer zegt:

Alle sugesties  zij best leuk, maar niets heeft geholpen. Ik heb live mailook al een paar keer verwijderd  van de harde schijf, maar met weer in stalleren komt alles weer net zo terug met de zelfde mails en de zelfde fouten.Wat zou ik er aan kunnen doen,dat alles weg is en ik weer helemaal opnieuw begin. Dat  lijkt me leuk!  Alle mail staat toch nog op de andere mail 

misschien heeft iemand nog een idee. Ik houd mij aanbevolen groetjes, Henk  

20 mei 2015 om 20:02.
Marixius zegt:

Werk je met een laptop of met een desktop PC?

Als je met een laptop werkt zou je met het apparaat bij een SeniorWeb leercentrum bij je in de buurt langs kunnen gaan op tijden dat er een inloopspreekuur wordt georganiseeerd.

In geval van een desktop PC kun je PC Hulp aan huis inschakelen.

Heb je naast Windows Live Mail nog een ander e-mail programma op je computer staan? Ga via configuratiescherm eens naar Standaardprogramma's en stel Windows Live Mail in als standaard programma voor e-mail en nieuwsgroepen.

20 mei 2015 om 20:25.
Cees-1946 zegt:

Tot mijn verbzazing , kteeg ik een mail van mijn provider , met de mededeling, dat er een internet storing is geweest. Bepaalde e-mails zijn dan ook niet bij mij aangekomen. Mogelijk dat er bij U provider storingen zijn ?? Tegenwoordig is alles mogelijk. Voor mij betekend dit, dat ik voor mijn computer/problemen mijn vaste hulp inschakel en samen kunnen we het dan oplossen.

21 mei 2015 om 07:04.
Henk N B Fer zegt:

Zo'n vaste hulp is niet zo gek, Kan die ook geen probleem op afstand oplossen? Dan houd ik mij aanbevolen.   Groetje Henk

22 mei 2015 om 09:27.
Cees-1946 zegt:

Ja dat kan Jeffrey, hij heeft het er druk mee. Velen vrienden in facebook, allemaal klantjes van hem. Bijna dag en nacht bezig met het oplossen van computer problemen.

22 mei 2015 om 09:56.
Henk N B Fer zegt:

Bedankt. U weet wat het probleem is, misschien  heeft hij een tip. het beste lijkt mij live maal helemaal opteruimen en opnieuw temaken zonder dat het oude weer turug kemt  Ben  benieuwd Henk

22 mei 2015 om 13:42.
Henk N B Fer zegt:

Ik ben nog steeds benieuwd of er nog iets aan te doen is     Afz Henk

28 mei 2015 om 20:25.
Henk N B Fer zegt:

Het is lang geleden dat ik dit gelezen heb.Wat jeffrey betreft ,ik heb niets met faceboek. is er nog een andere manier om met hem in kontakt te komen? 

Henk  

1 juli 2015 om 16:23.
Cees-1946 zegt:

Geen idee,  Momenteel, is Jeffrey nogal actief voor de Bredase tv omroep. Telefonisch is hij moeilijk te bereiken. Facebook is voor een contact het beste middel. Verder weet ik het ook niet.

1 juli 2015 om 16:58.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club