SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Even de kluts kwijt....
Geplaatst op 26 oktober 2015 om 10:27 door cnhvandijck

Heb vanmorgen "ontdekt" dat ik bij het opstellen van een te versturen e-mail TEKST , geen lettertypes , Kleur , . letter groottes , onderstrepingen enz. kan maken.
In de bovenbalk zijn deze voorzieningen "vragend" ( dus niet scherp / duidelijk ) zichtbaar.
Ze staan er wel , maar zijn niet "aan te klikken"...
Heb zeker ( weer ) wat verkeerds gedaan...
Graag wil ik deze voorzieningen weer bruikbaar maken. Wie helpt ?
Ik werk met Windows 7 en mijn e-mailprogramma is WLM.
Hoor graag,

3 reacties
kareltje zegt:

In een nieuw bericht even klikken op "Tekst met opmaak (HTML)".
Als je antwoordt op een bericht in Tekst zonder opmaak, kan dat ook voorkomen.

26 oktober 2015 om 12:26.
cnhvandijck zegt:

Hallo Kareltje.
Dank voor je reactie op mijn vraag .
Maar... ik kan alleen de letters, kleur, lettervorm, enz, enz veranderen als ik bewust het vakje TEKST MET OPMAAK of TEKST ZONDER OPMAAK aanklik.
Ik meende dat ik voorheen ALTIJD ( zonder extra "klik")het lettertype , de kleur, de onderstreping , enz enz... kon gebruiken.
Nu MOET ik dus bewust dat eerder genoemde vakje aanklikken.
Is dat zo ? of kan ik e.e.a VAST instellen ?

26 oktober 2015 om 17:08.
kareltje zegt:

Dat blijft toch goed staan, behalve als je antwoordt op een bericht dat gesteld is in platte tekst.
Kijk nog even in WLM naar de Opties voor mail op het tabblad Verzenden.

.JPG
26 oktober 2015 om 17:14.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club