Zoeken
Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
bevroren tak van Ribes
Geplaatst op 8 april 2017 om 20:17 door atievanalphen

Ik gebruik gedemineraliseerd water om iets in te vriezen.

DSC04636_bewerkt-1.JPG
7 reacties
Veluwe zegt:

Hele aparte mooie Foto

9 april 2017 om 13:44.
limburg zegt:

Wat doe je er dan mee verwerk je het ergens in
mooi foto Groetjes ineke

9 april 2017 om 17:31.
hette zegt:

Hoe kom je op het idee van invriezen ? Het geeft wel een heel bijzonder resultaat.
Groet Hette

9 april 2017 om 19:26.
atievanalphen zegt:

Als ik er foto's van gemaakt heb laat ik het ijs weer smelten.
Ik heb het ook niet van mezelf. Er worden veel foto's op deze manier gemaakt. Van mij is het nog beginnerswerk. Hele bloemstukken worden ingevroren. Kan gegoogled worden.
Bedankt jullie voor het compliment.
 

9 april 2017 om 21:31.
Jaap W. zegt:

Prachtige foto, het idee alleen al. Hoe kom ik aan gedemineraliseerd water. Het lijkt me leuk om hier meer te gaan experimenteren.
Groet Jaap

10 april 2017 om 19:41.
atievanalphen zegt:

Ik reageer nog al laat. In de supermarkten is het te koop. Tussen de 50 cent en 1 euro per liter.
Eerst een laagje van dat water bevriezen. Dan bloem(en) erop leggen. Maar een klein beetje water er op doen. Vriezen de bloemen vast. Dus weer in vriezer doen. Later rustig bijvullen. Geeft niet als er barsten ontstaan. Staat wel leuk. Uit de vriezer halen. Iets laten ontdooien. Beetje afvegen voor de helderheid en dan van heel dichtbij een foto maken. Moet zo lukken.
Succes.

5 juni 2017 om 14:31.
jante zegt:

Heel bijzonder, ik zou er nooit aan hebben gedacht om dit verschijnsel zelf te bewerkstelligen.
Groet, Janny.

7 juni 2017 om 22:28.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club