Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
Doelstelling club fotografie
Geplaatst op 28 december 2013 om 08:33 door Jan Klop
Bij de oprichting van de clubs ging men er vanuit dat de Fotografie-Club een vervanging zou zijn van de mailgroepen Foto en Fotohoekje. Beide groepen hebben besloten om, zolang het mogelijk is, door te gaan. Om de Fotografie-Club toch een kans te geven hebben 3 hosten besloten om hun medewerking te verlenen aan de opbouw van de Club. De bedoeling van Club zou dus, vanuit de fotomailgroepen, de doelstelling moeten hebben om foto's te laten zien en hier op commentaar, al dan niet positief, te krijgen. Zoals ook al bij de mailgroepen het gewoonte was kon men vragen stellen over werking en gebruik van fotografische processen en programma's. De toevoeging van het leden van het Forum veranderd hier dus niets aan.
2 reacties
Noor.W zegt:
Jan, wat wil je met deze mededeling zeggen? Het is me niet erg duidelijk; vooral de laatste zin. De doelstelling staat toch al bovenaan? Is dit een reactie op....?
28 december 2013 om 12:28.
Marixius zegt:
Zoals de toelichting nu is, ligt de nadruk op het kunnen laten zien van foto's en deze al dan niet van commentaar voorzien. Een voortzetting van de foto mailgroep en het fotohoekje. De forumleden worden als een soort vijfde wiel aan de wagen "getolereerd". Als (oud)forumlid zie ik dat er van de SeniorWeb doelstelling (het verkleinen van de kenniskloof op ICT-gebied bij senioren) in deze club weinig te vinden is. Ik ben dan ook van mening dat ik in deze club verder niets te zoeken heb en beëindig dan ook mijn lidmaatschap. Ik ben van mening dat er meer dan voldoende mogelijkheden zijn om foto's op internet te kunnen insturen en ze professioneel te laten beoordelen.
Het zou in deze Club veel meer moeten gaan om het HOE en veel minder om het WAT. Het gaat m.i. niet om het eindresultaat, maar om hoe bereik ik dat eindresultaat gebruikmakend van ICT.
Als het in de Office Club ook alleen om het eindresultaat zou gaan mag een ieder dan ook zijn Word-documenten plaatsen, zijn PowerPoint-bestanden of Excel-spreadsheets uploaden?
29 december 2013 om 17:12.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club