Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
avatar
Reactie op bericht van de beheerder
Geplaatst op 6 oktober 2019 om 16:23 door Ex-lid

"Ergens" in deze club las ik onderstaand bericht van de beheerder:

Ik heb zojuist onder dit bericht deze opmerking geplaatst:
Fijn dat jullie allemaal meegedacht hebben en je ideeën hebben laten weten. Ik ga dit bespreken met de leiding van de clubs bij Seniorweb. Dan sluit ik nu dit bericht.

hoe het gekomen is, kan ik niet terughalen, maar het hele bericht en alle reacties zijn weg. Zover ik er iets aan kon doen; mijn excuses, dat was echt mijn bedoeling niet.

Zoals gezegd heb ik de leiding wel geattendeerd op het bericht en de reacties. Mocht er iemand een afbeelding van het bericht en de reacties hebben, stuur me die dan evenvia de mail, wellicht kunnen we samen e.e.a. reconstrueren.

Reacties op dit bericht ga ik uitschakelen (in de hoop dat het nu goed gaat)


Ik voel de noodzaak om hier op te reageren.
De eerste opmerking van de beheerder waarin hij meldt dat hij het idee van enkele leden om de Fotografie-club en de Video-club samen te voegen wil gaan bespreken binnen Seniorweb is volledig onnodig. Het is de bedoeling dat eerst de leden van de Fotografie-club zich hierover uitspreken, daarna idem de leden van de Video-club. Pas als bij beide clubs “groen licht” wordt gegeven kan er door de leden een voorstel aan Seniorweb worden gedaan. Daar is dus op dit moment geen beheerder voor nodig, want er is of was niemand in overtreding. Een club is immers “van en voor de leden” heb ik ergens in de stukken van Seniorweb gelezen.
Bovendien is het onjuist dat “we allemaal hebben meegedacht en ideeën hebben laten weten” zoals wordt geschreven. Er waren in de Fotografie-club twee reacties van leden die te kennen gaven dat het ze niets uitmaakt.
Dat er wederom (zeker niet de eerste keer) berichten definitief worden verwijderd of aangepast vind ik onbegrijpelijk. Dat zou toch technisch altijd moeten kunnen worden teruggedraaid, want iedereen kan zich vergissen of een fout maken. In die zin treft onze beheerder geen enkele blaam.
Overigens heb ik niet de overtuiging dat het voorstel van de “fusie” een reeële kans maakt. Jammer, maar echte inhoudelijke reacties van de leden van de Fotografie-club zijn niet verschenen. Ook daarom al is het behandelen ervan door Seniorweb prematuur.
Wie daaraan behoefte heeft kan mij privé mailen via de gebruikelijke optie bij mijn persoonlijke profiel.

1 reactie
RuudM zegt:

E-mail onderweg of al aangekomen.
Ruud

6 oktober 2019 om 18:02.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club