Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
Labyrint
Geplaatst op 21 november 2019 om 17:54 door Meermien

Tussen Markelo en Rijssen ligt in natuurgebied De Borkeld dit labyrint.

7 reacties
LeoG zegt:

Mooi plaatje, maar wel jammer dat je de paden niet ziet.
Had je hem niet iets meer van boven kunnen nemen?

23 november 2019 om 14:54.
avatar
Ex-lid zegt:

Je motto is labyrint, maar dat zie ik er niet in. Wat is het precies?

23 november 2019 om 16:48.
Meermien zegt:

Dank voor jullie aandacht. Je hebt wel een punt, LeoG. Maar dan had ik in de boom moeten klimmen of op mijn rollator moeten gaan staan. Misschien had het geholpen, als ik mijn camera hoog in de lucht had gestoken, maar ik denk dat het labyrint daar te breed voor was. Ik was wel gelukkig met de zijdelingse lichtinval, maar die gaf dus niet voldoende duidelijkheid.
Meer over het fenomeen labyrint: www.labyrintwerk.nl.

23 november 2019 om 18:06.
DirkB zegt:

Ah, daarvoor gebruikt men tegenwoordig een drone. Ik heb er nog geen maar het lijkt mij leuk. Je neemt hem gemakkelijk mee.
Zo'n labyrint is dan geen probleem meer.

23 november 2019 om 18:48.
avatar
Ex-lid zegt:

Als men zich volledig houdt aan alle voorschriften die gelden voor het gebruik van een drone om opnamen te maken kan je er in Nederland maar zeer beperkt (eigenlijk geen) gebruik van maken. Bijna het hele land is "afgedekt" (niet toegestaan). Er wordt echter niet of nauwelijks gehandhaafd zoals dat in ons land ook met veel andere wetten en voorschriften helaas het geval is. Tot het natuurlijk een keer goed mis gaat en daar kan je eigenlijk op wachten...

24 november 2019 om 11:11.
avatar
Ex-lid zegt:

@Meermien
Dank voor het vermelden van de website over de betekenis van het labyrint. Wel interessant, maar voor mij persoonlijk allemaal een beetje zweverig. Zoiets is in één foto natuurlijk heel moeilijk te verwoorden, maar met die eenzame, kennelijk peinzende, man in het wijde landschap gaat het toch wel een beetje in die richting. Daarom valt m.i. deze foto buiten de bijna banale categorie "ansichtkaarten", die we hier veel tegenkomen.

24 november 2019 om 11:20.
jante zegt:

Op deze foto komt het Borkeldlabyrinth ook wel goed tot zijn recht denk ik. Op de website zag ik een afbeelding, genomen met een laag standpunt, ook interessant juist omdat het labyrinth is gevormd met keistenen.

25 november 2019 om 17:24.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club