Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
Verstekelinge?
Geplaatst op 28 november 2019 om 20:57 door LouiseH

Als dit een verstekelinge is, dan is ze wel heel nadrukkelijk aanwezig.
"Lobster boot" in de haven van Breskens, voor zover ik het kan beoordelen: Verkoop van "seafood", tevens café? Ben nog steeds niet zeker hoe ik dit moet beoordelen en het wordt me gelukkig ook niet gevraagd;-)))
Zo van de camera, als ik iets heb bewerkt vermeld ik dat altijd.

3 reacties
DirkB zegt:

Het valt in ieder geval wel op.
En het lijkt mij wat frisjes voor deze dame.

29 november 2019 om 09:06.
HaWee zegt:

Je hebt niet toevallig een andere fotograaf in je buurt zien staan?
Het lijkt erg op een geposeerde foto , de speciale kleding , hoofddoek (haar?) nagels en lippen , geen normale outfit voor een vissersboot en ook niet voor een verstekeling.

29 november 2019 om 11:58.
LouiseH zegt:

Henk, ik krijg de indruk dat je denkt dat het een levende dame is, maar het is een pop die in de verstaging aan stuurboord hangt!
Ik zal je helemaal uit de droom helpen met deze foto, daar staat de hele boot op. Het is een soort café/restaurant en er hangt een groot net naast waar de eigenaar af en toe een krat mee ophaalt en hij vangt er het een en ander mee heb ik de indruk (heb daar ook foto's van overigens). Deze foto is niet de moeite van het bespreken waard vind ik, mijn doel is om duidelijkheid te geven over die maffe toestand daar aan de steiger ;-)))) --- goed kijken, dan zie je de "schoonheid" hangen ----

29 november 2019 om 14:48.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club