Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
Uitkijktoren
Geplaatst op 2 januari 2020 om 21:06 door LouiseH

Hierbij dan de toren in ons dorp, ik weet niet hoe hoog die in Scheveningen is, maar deze is 30 meter en hij staat vlak naast het station van Nunspeet. Niet zo'n mooie plek als die in Scheveningen dus. Heb getwijfeld of ik een foto van de hele toren zou kiezen, maar vond deze geschikter, al is het maar omdat die andere, hoewel "zonniger", net een prentbriefkaart is.
Qua kleur moest ik het hiermee doen, het was een sombere dag.

4 reacties
DirkB zegt:

De toren is mooi scherp, de takken zijn terecht niet helemaal scherp.
Ik zou hebben geprobeerd om de takken helemaal los van de toren te houden, aan de rechter voorkant staat het dak van de toren nu niet vrij.

2 januari 2020 om 21:19.
LouiseH zegt:

De focus lag inderdaad op de toren, Dirk. Bedoel je dat het nu net is alsof er takken op de toren hangen? Zo had ik het zelf (nog) niet gezien, maar inderdaad....

2 januari 2020 om 21:28.
DirkB zegt:

Dat bedoelde ik inderdaad. Ik denk dat de foto sterker wordt als de takken loskomen van de toren, volgens mij is dat wel te doen door iets te zakken. De toren wordt dan a.h.w. omkaderd door de takken.

2 januari 2020 om 21:47.
LouiseH zegt:

Aan deze foto ga ik niet meer rommelen, maar ik zal je advies in gedachten houden mocht zich een soortgelijke situatie zich voordoen. Dank je wel!

2 januari 2020 om 21:50.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club