Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
1,5 meter
Geplaatst op 5 juli 2020 om 21:46 door LouiseH

Welkom in Elburg

9 reacties
DirkB zegt:

1,5 meter of 1,5 centimeter?

5 juli 2020 om 22:09.
LouiseH zegt:

ha..ha... ik zie wat je bedoelt.

5 juli 2020 om 23:00.
Cees-1946 zegt:

Er is landelijk nogal een behoorlijke minachting voor de 1,5 meter. Duidelijk is wel dat de Nederlander zich geen speciale regeltjes laat opleggen.

6 juli 2020 om 08:09.
Cinecor zegt:

Het moet nu toch zo langzamerhand tot iedereen zijn doorgedrongen, dat "afstand houden" een belangrijke bijdrage levert in het voorkomen van verspreiding van een virus. Niets meer en niets minder. Of de overheid daarvoor nu regels oplegt of niet. Het gekakel over "wat wel mag en niet mag" is volkomen misplaatst. Het gaat om eigen verantwoordelijkheid van ons allemaal en respect voor elkaar. Als we die twee zaken in het onderwijs nu eens prioriteit zouden geven...

6 juli 2020 om 08:53.
HaWee zegt:

was het niet zo dat onder een bepaalde leeftijd het wel mag (dichtbij elkaar)
Verder ben ik het er helemaal mee eens dat iedereen gewoon uit eigen verantwoordelijkheid (en naar anderen toe) zich aan die regels moet houden .
Prio in het onderwijs is leuk en nuttig maar de meeste van die onverantwoordelijken zijn volgens mij al lang van school af.

6 juli 2020 om 10:54.
LouiseH zegt:

Mijn man en ik nemen de 1,5 meter heel serieus. Deze "City hosts" zijn reuze aardige en behulpzame jonge mensen die aan weerszijden van de Elburger vesting staan.
Het grapje dat Dirk maakte vond ik wel komisch want mijn foto laat zien dat deze meisjes bijna tegen elkaar aan staan. Wat ik er zelf niet bij vertelde was dat toen wij aan kwamen lopen ze met z'n tweeën een toeriste informeerden a.d.h.v. iets wat hen werd gevraagd. Ze stonden toen samen met deze mevrouw zeer dicht bij elkaar, vooral met de hoofden omdat ze samen iets van een foldertje bespraken.
Toen wij de meisjes passeerden hebben we er een grappige opmerking over gemaakt. Ze begrepen het uitstekend, dus onze opmerking was in die zin nuttig.

 

6 juli 2020 om 10:56.
Cinecor zegt:

#HaWee
Prio in het onderwijs is leuk en nuttig maar de meeste van die onverantwoordelijken zijn volgens mij al lang van school af.
Ik maakte die opmerking in relatie tot actueel geschreeuw over ander soort prioriteiten in het onderwijs. Ik hoop het netjes te hebben verwoord...

6 juli 2020 om 13:11.
DirkB zegt:

Ik zie op de weg ook rode en witte strepen, is dat om inkomend en uitgaand gescheiden te houden? Elburg wordt drukbezocht, dan kan dat nuttig zijn.

6 juli 2020 om 20:06.
LouiseH zegt:

Ja, dat klopt, hoewel niet iedereen zich daar aan houdt helaas.

6 juli 2020 om 21:18.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club