Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
De laatste fotowedstrijd...
Geplaatst op 7 september 2020 om 17:40 door RoyBosman

De Fotowedstrijd van SeniorWeb gaat voor de laatste keer van start. Bij deze speciale editie is het thema ‘De foto waar u het meest trots op bent’. Duik de archieven in en kies de mooiste drie foto’s uit uw collectie.
Hebt u een foto met sfeervol licht, mooie compositie, goede dieptewerking of vanuit een verrassend standpunt? Of staat u te popelen om deze nog te maken, nu de herfst zoetjesaan om de deur komt kijken? Uiteraard mag u er speciaal voor de laatste Fotowedstrijd opuit trekken en recente foto’s insturen.
Prachtige inzendingen
Deze SeniorWeb Fotowedstrijd is de laatste fotowedstrijd in deze terugkerende vorm. Wij hebben genoten van de vele prachtige inzendingen en verschillende thema’s die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd.

Ga hier naar de pagina van de Fotowedstrijd

9 reacties
LouiseH zegt:

Welke vorm volgt hierna dan?

7 september 2020 om 22:54.
RoyBosman zegt:

Ik denk niet op vaste basis, maar wellicht op incidentele basis

8 september 2020 om 08:19.
avatar
Ex-lid zegt:

Waarom "denk" je dat Roy. Worden vrijwilligers hierover niet geïnformeerd?

8 september 2020 om 15:17.
RoyBosman zegt:

niet over de afweging en het vervolg nee

8 september 2020 om 16:05.
Groetend zegt:

Roy, dank voor je tip betr. de fotowedstrijd, ik ga eens op de website kijken wat de bedoeling is, er staan daar heel wat mooie voorbeelden.
Het organiseren en bedenken doet de centrale organisatie van SeniorWeb. Dat ligt buiten deze clubs voor en door SeniorWeb-leden.

8 september 2020 om 16:34.
avatar
Ex-lid zegt:

Dirk, dat is mij maar al te goed bekend. Mijn opmerkingen staan in het kader van het streven naar meer "democratie" (zoals in het verenigingsleven gebruikelijk) binnen Seniorweb. De term "centrale organisatie" klinkt mij in dat verband nogal tegengesteld.

8 september 2020 om 17:30.
Motorwybe zegt:

Vraagje : wat is de reden van het stoppen van de fotowedstrijden ?

14 september 2020 om 09:59.
avatar
Ex-lid zegt:

Er zullen meer mensen zijn die dat willen weten. Ik heb hierover schriftelijk bij Seniorweb vragen gesteld. Zodra ik antwoord heb, deponeer ik dat hier.

14 september 2020 om 12:11.
avatar
Ex-lid zegt:

Zoals beloofd hieronder het antwoord van Seniorweb op mijn vraag waarom de Fotowedstrijd komt te vervallen:

"SeniorWeb zal in de toekomst meer aandacht geven aan de primaire diensten (computerhulp, educatie en informatie). De missie van SeniorWeb is senioren wegwijs te maken in de moderne digitale wereld en het stimuleren om gebruik te maken van de beschikbare diensten. Het ‘andere’ dat we gaan doen is dat we af en toe een fotowedstrijd over een bepaald thema gaan organiseren. Het beleid wordt altijd afgestemd met het bestuur en de ledenraad”.
Ik heb beheerder Roy als lid van de Ledenraad hierover persoonlijk wat uitgebreider geïnformeerd, mocht hij hierop nog nader willen ingaan.

16 september 2020 om 16:45.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club