Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
Mededeling - donderdag 9 augustus 2018
Als club-gebruiker/bezoeker horen we graag uw mening over de SeniorWeb Clubs en vragen u daarom om mee te doen aan ons onderzoek. Aan de hand van de resultaten kunnen we de clubs optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten bij de wensen van de gebruikers/bezoekers.
Alvast bedankt voor uw medewerking!
avatar
Foto's van pc naar smartphone
Geplaatst op 2 september 2014 om 13:39 door Ex-lid

Hallo allemaal! Om te beginnen een vraagje! Ben bezig om per what's app foto's naar iemand door te sturen. Heb - en misschien is dat omslachtig, foto's via mijn email gestuurd naar een andere email op mijn smartphone. Alleen diue foto's download ie niet, waarschijnlijk doordat ze gemiddeld 4 mb zijn. Heb gehoord, dat ej ze kunt verkleinen en zodoende wel op je smartphone krijgt. Klopt dat en hoe moet ik het doen?

 

3 reacties
Niekie zegt:

Waarom makkelijk als het ook moeilijk kan. Iemand die een smartphone heeft, zal toch ook wel een email adres hebben?

 

Maar hier is een picture resizer te vinden.

Niek

2 september 2014 om 16:02.
avatar
Ex-lid zegt:

Hartelijk dank voor de verkleinginstip en verwijzinfg naar programma. Ik heb mijn fototoestel Sony DSCHX50V nog niet zo lang en kende nog niet al zijn mogelijkheden. Ben gewoon maar eens flink wat foto's gaan maken en met veel plezier. Ontdekte vanmiddag dat er ook wifi op zit en heb via de handlediing en een tleefoontje met de fotograaf ontdenkt hoe het werkt. foto's staan nu op mijn smartphoen (ook een Sony) en zijn doorgestuurd met succes. Gewel;dig.

Nogmaals bedankt

 

2 september 2014 om 16:27.
Niekie zegt:

Graag gedaan en bedankt voor het terug melden.

Niek

2 september 2014 om 16:56.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club