Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
Mededeling - donderdag 9 augustus 2018
Als club-gebruiker/bezoeker horen we graag uw mening over de SeniorWeb Clubs en vragen u daarom om mee te doen aan ons onderzoek. Aan de hand van de resultaten kunnen we de clubs optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten bij de wensen van de gebruikers/bezoekers.
Alvast bedankt voor uw medewerking!
Album GV
Geplaatst op 13 oktober 2014 om 09:15 door pieterman33

Hallo allemaal,

Al jaren gebruik ik het programma Album GV (Generator and Viewer) om mijn foto's en scans te documenteren. Je kan er mooie offline albums mee maken, incl. bijschriften, diashows, etc.

Nu wordt dit programma niet meer ondersteund en ook de website (www.xydot.com) waar ik het destijds heb gedownload bestaat niet meer. Weet iemand een goed alternatief? Het gaat me er niet om, dat ik een album kan maken die je vervolgens in een boekje kan laten zetten, zoals bij de Hema ofzo. 

2 reacties
avatar
Ex-lid zegt:

Zoek je gratis programma's of wil je een programma aanschaffen?

21 oktober 2014 om 14:01.
pieterman33 zegt:

Ik zoek een alternatief voor het programma Album GV, wat overigens gratis was. Ik heb al eens gebruik gemaakt van Picasa, maar dat beviel me niet. Ik wil bij mijn foto's graag een verhaal maken. Picasa slaat het bijschrift op bij het fotobestand, maar dat vind ik niet handig. Het progje hoeft van mij niet persé gratis te zijn.

21 oktober 2014 om 14:57.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club