Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
avatar
Reacties
Geplaatst op 21 december 2014 om 13:49 door Ex-lid

Hallo Fotografie-clubleden.

Sinds kort ben ik ook lid van deze groep. Ik vind eigenlijk dat er niet veel wordt gereageerd op geplaatste foto's. Als je het profiel van de club leest, dan zou je verwachten dat er meer reacties zouden zijn. Misschien is het overdreven wat ik hier zeg, maar ik vind het persoonlijk fijn als ik bijvoorbeeld door tips van andere leden nog betere foto's ga maken.

Groeten Henk Dogger

5 reacties
chris48 zegt:

Ook ik ben pas kort lid en ben het helemaal eens met u.

Groeten Chris

21 december 2014 om 23:07.
avatar
Ex-lid zegt:

Helemaal waar Henk, maar misschien is dit niet het juiste medium voor tips van andere leden, hoewel dat inderdaad in het profiel van deze club staat. Je kunt je aanmelden voor een van de fotomailgroepen van SW, maar dan word je elke dag gebombardeerd met tientallen e-mails. Daar moet je maar zin in hebben. Ik niet in ieder geval.

Een alternatief is www.zoom.nl . Ik ben een enthousiast lid van die foto- community. Ik kan je aanraden om daar eens een kijkje te nemen.

 

22 december 2014 om 08:46.
avatar
Ex-lid zegt:

Karo bedankt voor je reactie. Ik zal wel eens kijkje nemen bij Zoom. Verder plaats ik ook foto's bij enkele Facebook groepen, waar ook wordt  gereageerd op de ingezonden foto's. Ik had het gewoon hier ook leuk gevonden.

26 december 2014 om 05:25.
jante zegt:

Henk, als je een fotocommunity zoekt, waar de leden enthousiast op elkaars foto's reageren zou ik je aanraden eens bij Panoramio te kijken. Ik moet hierbij wél de aantekening maken dat daar door Google veranderingen zijn/worden aangebracht maar voorlopig merken we daarvan niet zo veel.

Ook Flickr zou misschien wel wat voor je zijn. Het aantrekkelijke daarvan is weer, dat er groepen zijn, bijv. Noord-Holland, waaraan ik meedoe.

3 januari 2015 om 16:37.
jante zegt:

Hallo Henk,

Klopt het, dat jij al lid bent van Flickr? Gisteren had ik je in een reactie het idee aan de hand gedaan om lid te worden van deze club :)

Is dit dezelfde fotogenieke boom in het Heilooerbos, die jij ook hebt gefotografeerd?

Groet, Janny (Jante)

4 januari 2015 om 14:08.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club