Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
foto's in Picasa
Geplaatst op 23 augustus 2015 om 16:11 door BOS708

Ik heb foto's in Picasa staan.
Nu stond er een melding "foto's uploaden naar google",
Dat wil ik eigenlijk niet. Hoe kan ik dat voorkomen ?

1 reactie
Niekie zegt:

Probeer deze eens:
- Instellingen
- Account en - synchronisatie
- klik op je google account wat hier waarschijnlijk ook bij staat
- Op het volgende scherm kun je sychronisatie met Picasa uitzetten.

Niek

23 augustus 2015 om 17:02.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club