Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Internet en cloud-Club
Mededeling - dinsdag 21 januari 2020
Om nog onbekende reden worden de dag- en weekoverzichten niet meer verstuurd. Kijk daarom in de rubriek "Laatste berichten" om een overzicht te krijgen van de recente berichten. Excuses voor het ongemak!
Hoe krijg ik verbinding met W 10
Geplaatst op 16 augustus 2016 om 01:53 door ququlequ

Specialisten,
Heb een partitie K gemaakt. Heb daar W 10 op gezet. Het functioneert goed. Nu probeer ik een internetverbinding te maken via Netwerkcentrum, krijg echter geen lijst te zien met netwerken.
Wie kan mij zeggen hoe ik nu een internetverbinding maak?
Alvast hartelijk dank.

 

3 reacties
Niekie zegt:

Dan zal de driver van de netwerkkaart nog niet zijn geinstalleerd.
Ga even op een andere pc naar de site van de fabrikant van de laptop og van het moederbord van de pc, zoek daar het juiste type, download de betreffende driver en installeer die via een usbstick ofzo, op het betreffende apparaat.

Niek

16 augustus 2016 om 09:37.
ququlequ zegt:

Niekie,
Op mijn computer staat W7. Op deze computer heb ik een partitie gemaakt waarop ik W10 heb geïnstalleerd. Is het nodig dat ik in W10 ook eerst de driver installeer?
Alvast bedankt.

16 augustus 2016 om 12:30.
Niekie zegt:

Ja per Windows versie heb je aparte drivers nodig voor de hardware. Het meeste regelt W10 zelf, maar als het geen verbinding kan maken is dat lastig.
Dus even over W7 de drivers voor de netwerkkaart ophalen voor Windows 10. En dan start je op met W10 en installeert ze daar.

Niek

16 augustus 2016 om 12:37.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Internet en cloud-Club?
Internet en cloud-Club