Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Internet en cloud-Club
Welke methode moet ik volgen om ENKEL de audio van You Tube naar mijn PC map te krijgen
Geplaatst op 6 december 2016 om 15:45 door Herman1943

Goedendag. Een van mijn pc hobbies is om podcasts te beluisteren, als wel de interviews op You Tube . Helaas lukte het me heden niet om de audio van You Tube te downloaden naar een map ,teneinde de inhoud over te zetten naar een zgn MP3 player, om dan rustig, waar dan ook, alles nogmaals te beluisteren. Mijn fout heden was, dat ik in de val trapte van een nederlands talige Site ,die aangaf, HIER, te klikken om vervolgens GRATIS een Free You Tube Download programma te krijgen.Na mijn klik op HIER sprong mijn Kaspersky Internet Security meteen op ROOD en gaf aan, dat Malware en Trojan invaders probeerden te infiltreren. Meteen gestopt en dat wat reeds gedownload was ,dus alles op 6 December subiet verwijderd! Hopelijk dat iemand van de club mij kan informeren hoe ik toch mijn doel , het overzetten van You Tube audio naar een map kan bereiken? Dank en Groet. Herman1943

8 reacties
TheoJ zegt:

Ik doe dit al een paar jaar met DVDVideoSoft Free Studio.

6 december 2016 om 15:02.
Niekie zegt:

Hier kan je online de link van Youtube plakken en dan wordt de audio er voor je uigehaald, die je dan op kunt slaan.

Niek

6 december 2016 om 18:17.
Herman1943 zegt:

Dank aan Theo en Niek .
Beste clubgenoten Theo en Niek. Dank zij jullie ,en ja vooral door de ,HIER, link van Niek is het mij gelukt om interviews van You Tube te downloaden. Beste Niek door U heb ik in het verleden en ook nu weer ENORM veel geleerd. Echt prachtig!Ik weet, men wil niet dat men teveel emoties toont ,maar eerbetoon is hier in Limburg niet vreemd. Wat heb ik heden geleerd. De link van Niek heeft de beperking dat You Tube -MP3 niet meer dan 20 minuten converteerd. Door GELUK kwam ik op een link welke GEEN beperkingen kent en ja, ik heb zelfs 130 minuten in een perfekte kwaliteit geconverteerd en overgezet naar een bestandmap op mijn PC ! Prachtig ik ben zo blij, dit is Sinterklaas op z'n best! Hier is de link :https://www.onlinevideoconverter.com/nl/video-converter voor eenieder die audio koestert. Groet uit Venlo herman 1943

7 december 2016 om 17:06.
Niekie zegt:

Bedankt voor het terug melden Herman en mooi dat je die andere pagina vond, zonder beperking.

Niek

7 december 2016 om 17:34.
Marco zegt:

Niek als ik gebruik maak van de You Tube converter waar jij hierboven naar verwijst , dan wordt deze door mijn beveiliging , ESET , aangemerkt als zijnde een phishing pagina . Ben jij dat al eens eerder tegengekomen ?
Grt.Marco

14 juli 2017 om 15:16.
Niekie zegt:

Inderdaad wordt er nu mede een verdachte site mee opgehaald zie ik. Mijn pc zou 67% sneller kunnen werken en meer van die onzin. Er zit dus Malware achter, maar als je dat wegklikt, kon ik nog wel muziek binnen halen.
Zelf gebruik ik de site eigenlijk nooit.
In de loop der jaren heb ik 800 GB aan Mp3's verzameld uit de tijd 1960 tot ongeveer 1971.
Zeg maar de Radio Veronica (zendschip) tijd.

Mijn bericht was overigens van 6 dec. 2016 en dingen veranderen.

Niek

14 juli 2017 om 16:54.
Marco zegt:

Niek bedankt dat je na 1 1/2 jaar toch nog reageert. Ik vind het wel de makkelijkste converter . Tot op heden gebruik ik ,net als Theo, DVDVideoFreeSoftStudio . Ik zal me daar maar aan vasthouden, nogmaals bedankt .
Grt. Marco

14 juli 2017 om 20:55.
Niekie zegt:

Graag gedaan Marco.

Niek

14 juli 2017 om 22:10.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Internet en cloud-Club?
Internet en cloud-Club