Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Internet en cloud-Club
Facebook
Geplaatst op 23 januari 2017 om 14:57 door Willie58

Goedemiddag, ik heb met mij facebook account een nieuwe pagina gemaakt van mijn zangkoor. De pagina isopenbaar met de bedoeling dat alle leden op de tijdlijn berichtjes kunnen plaatsen.
Nu komen die allemaal terecht op de rechterzijde van de pagina en niet op de tijdlijn. Als ik zelf plaats of de medebeheerders komt het wel links op de tijdlijn te staan. Waar zou ik dat kunnen veranderen want het is lastig om de berichten die rechts staan naar de tijdlijn te knippen en te plakken.
Hopelijk heb ik het een beetje goed uitgelegd.
Zie bijgevoegde afbeelding, Vr groet

Knipsel.JPG
3 reacties
Dirk Boom zegt:

Ik kan alleen reageren met enkele vragen:
Als de pagina openbaar is, dan komen vermoedelijk alle berichten wereldwijd beschikbaar. Willen de leden dat wel? Ik zie dit overigens wel vaker, het hoeft geen bezwaar te zijn.
Verder: de weergave zoals in het plaatje meegestuurd, ziet dat er ook zo uit bij de leden, of alleen bij de beheerder(s)?
Als deelnemer van groepen namelijk zie ik reacties niet apart.

23 januari 2017 om 15:52.
Willie58 zegt:

Wanneer ik de pagina open als paginabezoeker zie ik hetzelfde beeld, dus rechts de berichten van bezoekers. Geven bezoekers een reactie op de door de beheerders geplaatste berichten op de tijdlijn dan worden ze als antwoord weergegeven wel op de tijdlijn. Het gaat dus puur over de nieuw geplaatste berichtjes van bezoekers.
We hebben de pagina niet besloten maar openbaar gehouden als een stukje reclame naar buiten toe. Door leden van de groep is er gekoppeld aan de pagina een nevenpagina geopend genaamd "vrienden van "....... daar kan elk berichtje gewoon op de tijdlijn worden geplaatst.
Heeft waarschijnlijk met de instellingen te maken maar hoe of wat...?

23 januari 2017 om 18:08.
Dirk Boom zegt:

Ik heb het antwoord niet, wie weet het?

23 januari 2017 om 22:59.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Internet en cloud-Club?
Internet en cloud-Club