Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Internet en cloud-Club
E-Mail adres
Geplaatst op 23 januari 2017 om 17:16 door Geer80

Nou zijn de ontwerpers van al die moderne apparaten zo vindingrijk maar voor een ding is nog geen oplossing. n.l. het intikken van je e-mailadres. Hoe vaak moet je dat tegenwoordig niet doen. Steeds wordt er gevraagd je e-mailadres in te voeren. Zou het geen uitkomst zijn als er een toetsenbord of iets degelijks komt met een knop waaronder je je adres kunt vastzetten. Met een eenvoudige tik op die toets vul je je e-mail adres. Wie gaat het uitvinden? Of bestaat er al zoiets?

4 reacties
RuudM zegt:

Het lijkt handig maar in de praktijk toch niet zo.
Hangt af van eigen gedrag.
Mijzelf als voorbeeld: gebruik mijn provider adres voor familie, vrienden en bekenden.
Maar voor instanties, webwinkels en SeniorWeb wil ik dat niet, daarvoor is een gmail adres weer beter ( mijn mening uiteraard !) Ook in verband met spam wat ik via het provideradres misschien 1 tot 2 keer per jaar krijg, via gmail meer.
Ruud

23 januari 2017 om 17:49.
Dirk Boom zegt:

Beste Geer,
Uitvinden hoeft niet, het bestaat al jaren maar zit niet in het toetsenbord, lijkt mij ook niet wenselijk want een mailadres (+ wachtwoord) is je identiteit.
Een webbrowser kan ingevoerde gegevens vasthouden, dit is een instelling.
Na schoning van de browsergegevens zijn zulke gegevens dan weer verdwenen.

23 januari 2017 om 20:56.
Niekie zegt:

Daarom koos ik een jaar of 30 geleden voor een heel kort e-mailadres. (3 letters).
Maar inderdaad de browser kan het allemaal onthouden, tenzij je de instellingen hebt gewijzigd, danwel Ccleaner hebt draaien en niet goed hebt ingesteld.

Niek

23 januari 2017 om 22:25.
Geer80 zegt:

Goedemorgen vrienden.
Dat het e-mailadres door 'n webbrowser wordt vastgehouden is mij bekend. Voor elk antwoord hier gegeven is iets te zeggen. Buiten deze site om wordt de discussie ook wel eens gevoerd en ik was nieuwsgierig hoe jullie hierover denken. Het lijkt mij nog steeds makkelijk. Natuurlijk hoef je zo'n toets niet te gebruiken. Er staan meer toetsen op het bord die ik nooit gebruik en ik weet er ook de functie niet van. In elk geval Ruud, Dirk en Niek dank voor jullie reactie.

24 januari 2017 om 11:43.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Internet en cloud-Club?
Internet en cloud-Club