Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Internet en cloud-Club
Microsoft account
Geplaatst op 26 juli 2017 om 01:21 door truuslaan

Wie kan mij helpen?
Ik krijg al een tijdje in beeld STATION OPNIEUW AANSLUITEN, ik heb Windows 10. Er zijn meer problemen maar ik hoop dat dit eerst opgelost kan worden
Alvast bedankt

6 reacties
Dirk Boom zegt:

Ik vraag mij af waarom de vraag de titel 'Microsoft Account' heeft, zijn er vermoedens dat deze niet goed werkt?
De mededeling lijkt erop dat de backup is ingesteld en er een backup station moet worden aangesloten (externe harde schijf).

26 juli 2017 om 08:18.
truuslaan zegt:

Hallo Dirk.
Ik gaf al aan dat er meer problemen zijn en dan schrijf je het een en je bedoeld het ander. Maar er staat Station opnieuw aansluiten, Station is te lang verbroken.
En ik krijg ook in beeld probleem met uw Microsoft account uw Microsoft account moet worden aan gepast, kan het met elkaar te maken hebben.
Ik heb een Back-up gemaakt en daar kwam uit vorige Back-up niet gelukt enkele bestanden zijn over geslagen. Er is een externe harde schijf aangesloten.
Ja en nu heb ik drie problemen, ik wilde het ook stuk voor stuk vragen maar nu staat het er.
Bedankt voor de reactie groet van Truus.

27 juli 2017 om 01:04.
Dirk Boom zegt:

Backup maken is een ander probleem dan het microsoft account.
1. Backup: als enkele bestanden zijn overgeslagen, dan is dat niet zo erg, het hangt ervanaf welke het betreft. Is er wel genoeg ruimte op de externe harde schijf? Anders even helemaal leeg maken en opnieuw een backup maken.
De boodschap van 'station te lang verbroken' kan komen doordat Windows elke keer van wijzigingen een deelbackup (incrementele backup) maakt; na x keer tevergeefs proberen komt wellicht de boodschap. Kijk eens bij de instellingen/bijwerken en beveiliging/backup hoe de backup is ingesteld.
2. De microsoft account: 'moet worden aangepast', tja maar wat moet worden aangepast?
Kijk eens via de instellingen/accounts/uw info, en kies dan 'Mijn Microsoft Account beheren': staat daar een aanwijzing wat er aangepast moet worden?

27 juli 2017 om 12:18.
truuslaan zegt:

Hallo Dirk.
De externe schijf is leeg gemaakt maar er gebeurde niets ik ga het morgen nog een keer proberen wie weet lukt het, en nu ga ik met het Microsoft kijken of het lukt. Ik laat het weten of het lukt. Tot zover bedankt Dirk. Groet van Truus.

28 juli 2017 om 00:36.
truuslaan zegt:

Hallo Dirk ik krijg het niet voor elkaar en aangezien ik morgen op vakantie ga laat ik de pc nu met rust. Wil je bedanken voor je aanwijzingen en tips en wens je een fijn weekend. Hartelijke groeten van Truus.

28 juli 2017 om 16:38.
Dirk Boom zegt:

Fijne vakantie en tot later, het gaat t.z.t. lukken.
PS deze berichten zijn openbaar.

28 juli 2017 om 20:45.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Internet en cloud-Club?
Internet en cloud-Club