Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Internet en cloud-Club
Mededeling - dinsdag 21 januari 2020
Om nog onbekende reden worden de dag- en weekoverzichten niet meer verstuurd. Kijk daarom in de rubriek "Laatste berichten" om een overzicht te krijgen van de recente berichten. Excuses voor het ongemak!
Marktplaats
Geplaatst op 27 juni 2018 om 10:02 door Rikus

als ik (laptop )op markt plaats bv een rubriek auto aanklik krijg ik bij de adv geen foto s
heb het geprobeerd ingelogd en uitgelogd en met IE /Edge en google chrome
ook laptop op nieuw opgestart maar werkt niet

iemand een idee

9 reacties
BenW zegt:

Het enige wat ik mij hierbij kan bedenken is een blokkade bij het toestaan van afbeeldingen. Dit zou een te strenge instelling van de browserbeveiliging kunnen zijn. Als voorbeeld een afbeelding binnen Chrome hoe e.e.a. valt te controleren. Klik daarvoor op het groene slotje met de tekst Marktplaats B.V [NL] en klik vervolgens op 'Site instellingen' en beoordeel de ingestelde waarden.

InstellingenChrome.png
27 juni 2018 om 10:53.
Rikus zegt:

Heb je ook een voorbeeld in IE ??
ook begint het nu op facebook ,hier willen foto ook (bijna ) niet laden

27 juni 2018 om 11:04.
BenW zegt:

Ik gebruik IE al jaren niet meer. Vergeleken met andere browsers als Chrome, Firefox e.d. is deze sterk verouderd. Via de beveiligingsinstellingen valt wel e.e.a. te manipuleren, maar wat mij betreft veel te omslachtig. Advies is dan ook om standaard een andere browser te gebruiken. Sneller en veiliger.

27 juni 2018 om 11:24.
HenkW zegt:

Problemen met wi-fi?? Als overschakeling van browser niet helpt, probeer eens een netwerkkabeltje?
Kun je wel uit eigen map afbeeldingen bekijken??

27 juni 2018 om 13:47.
Dirk Boom zegt:

In principe kan elke webbrowser de foto's binnenhalen. Je hebt het geprobeerd met IE, Edge, en Chrome dus aan de webbrowser ligt het niet.
Ik denk eerder aan erg traag wifi of een trage computer bijv. door een virus.
Een probleem met de videokaart kan ook nog.

27 juni 2018 om 16:01.
BenW zegt:

Als het aan de Wifi ligt, dan merk je dat vanzelf. Of er wordt na enige tijd een time-out gegeven of je ziet een deels geladen pagina. Het niet kunnen laden van afbeeldingen zie je dan ook bij andere websites. Daar zit nog wel enige nuance in, de ene website is beter geconfigureerd dan de ander, maar ook bij de betere websites moet je dan een significante vertraging opmerken.
Virussen e.d. geloof ik niet op voorhand zo in. Hier wordt vaak al veel te snel vanuit gegaan. Natuurlijk kan het sowieso geen kwaad om de virusscanner en het anti-malware programma eens uitvoerig te laten scannen. Meten is weten tenslotte.

27 juni 2018 om 16:33.
Rikus zegt:

nou voor eerst weer opgelost
ik had er eerder aan moeten denken .maar ben al heeeeeel lang met KPN aan het stoeien over buikpijntjes in de lijnen voor interactieve tv en soms internet zowel in huis als buiten lijn en in hun centrale enz
dus hun gisteren maar weer eens gebeld en ergens in hun netwerk (buiten onze woning )was er behoefte aan een paracetamol dus ben benieuwd.
iedereen bedankt voor het mee denken

28 juni 2018 om 09:37.
Dirk Boom zegt:

Dus een haperende internetlijn buitenshuis, als ik het goed begrijp.

28 juni 2018 om 18:26.
Rikus zegt:

ja ergens ver weg in een computer centrale, het zit vermoedelijk in een printplaat waar meer klanten op zitten maar die willen ze nog niet vervangen omdat er vermoedelijk te weinig klachten zijn van de groep die er op zit

29 juni 2018 om 16:58.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Internet en cloud-Club?
Internet en cloud-Club