Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Internet en cloud-Club
Backup en harde schijf huren op intenet
Geplaatst op 8 februari 2014 om 00:27 door andries99
Omdat het met internet te maken heeft heb ik dit onderwerp bij deze club geplaatst. als het anders is lees ik dat wel. Ik heb bij Backdrive voor 3 maanden backup geregeld. altijd als ik de computer gebruik scant die alle wijzigingen en slaat die op internet op. De eerste keer worden alle mappen enz. geback-upt. Ik kon ook nog een harde schijf van 500 GB huren om daar al mijn gegevens op te zetten. Mijn vraag: heeft iemand ervaring met deze vorm van backup en huur harde schijf? Ik vond dat mijn computer eg traag werd als ik er mee werkte doordat er continu naar wijzigingen voor de backup werd gezocht.
3 reacties
avatar
Ex-lid zegt:
Als dat scannen naar gewijzigde bestanden vast ingesteld staat op 'onmiddellijk', dan kan het niet anders dan dat je computer traag wordt: je harde schijf is dan vrijwel constant bezig.

Kijk eens na of je dat scannen niet kunt wijzigen in x keer per dag, of alleen bij het afsluiten van de PC bijvoorbeeld. Dan duurt dat afsluiten wel langer, maar heb je er geen last meer van tijdens het werken met je PC.
8 februari 2014 om 08:53.
Truus zegt:
Helaas heb ik alleen met een negatieve ervaring te maken gehad: toen het nodig was kon het bedrijf de backup niet terugplaatsen. Nu zelf een externe HD gekocht ( 1 tera) en beheer het nu zelf.
8 februari 2014 om 11:10.
avatar
Ex-lid zegt:
of zet er een nas bij
17 februari 2014 om 20:17.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Internet en cloud-Club?
Internet en cloud-Club