Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Internet en cloud-Club
Mededeling - dinsdag 21 januari 2020
Om nog onbekende reden worden de dag- en weekoverzichten niet meer verstuurd. Kijk daarom in de rubriek "Laatste berichten" om een overzicht te krijgen van de recente berichten. Excuses voor het ongemak!
avatar
Surf vrij van advertenties met Adblock Plus
Geplaatst op 29 april 2014 om 10:33 door Ex-lid
Samenvatting: Maak het internet een aangenamere plaats door opdringerige advertenties en pop-ups naar het verleden te verbannen met een gratis plug-in.

Lees hier meer: ZDNet
3 reacties
Jan.Koll zegt:
Nog wat meer info en vooral over het feit dat je wel "de goede" moet downloaden (voor Internet Explorer, wie dat tenminste nog durft gebruiken) c.q. als add-on (Firefox/IceDragon en Chrome/Dragon) moet installeren!!

Lees hier verder: Enige tijd geleden (28-03-2014) heb ik daarover ook bij Clubs geschreven en wel hier bij Neem controle over je privacy op websites. Kijk daar eens wat ik er over schreef en doe er je voordeel mee (even naar beneden scrollen...).

Jan
30 april 2014 om 12:15.
Dirk Boom zegt:
Ook hier even: IE is prima, weer helemaal OK na een update. Betr reclames: vele gratis functionaliteiten leven hiervan, het zijn wel bedrijven. Blokkeren is aantrekkelijk maar het risico bij massaal blokkeren is wel dat er een ander betaalmodel komt.
10 mei 2014 om 11:11.
avatar
Ex-lid zegt:
Helemaal mee eens, Dirk. Maar ABP blokkeert standaard slechts de opdringerige zaken, en laat het 'beschaafde' werk staan. Het zou dus ook opvoedend kunnen werken richting de adverteerders...
11 mei 2014 om 06:30.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Internet en cloud-Club?
Internet en cloud-Club