Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Internet en cloud-Club
gebruik van cleaner
Geplaatst op 24 juni 2014 om 21:43 door gupje
Iemand heeft al een tijd geleden cleaner voor mij van vinkjes voorzien (zie bijlage). Nu vraag ik me af of die allemaal moeten of dat er juist vinkjes weg of bij moeten. Zoals b.v. de applicaties. En hoort deze vraag over cleaner bij deze of een andere club?
7 reacties
RuudM zegt:
Gupje:
Je kunt Ccleaner net zo instellen als op bijgevoegd plaatje. Let op dat vinkje waar ik een groene cirkel om gezet heb!
Ruud

p.s. als de vraag hier niet hoort zal de beheerder het wel verplaatsen.
24 juni 2014 om 22:23.
avatar
Ex-lid zegt:
Deze vraag gaat niet over internet, toch? Dus hoort hij niet in de Club Internet. Ik zou zeggen dat Club Windows de juiste plek is.

De beheerder kan een bericht hier verwijderen, maar niet verplaatsen. Als gupjes vraag niet afdoende beantwoord is, dan moet gupje hem in Club Windows opnieuw stellen.

Brundibar (beheerder)
25 juni 2014 om 06:27.
RuudM zegt:
Beheerder,
suggestie:
als een bericht niet verplaatst kan worden maar wel verwijderd lijkt mij de oplossing dat de betreffende beheerder het bericht NAMENS de plaatser in de juiste Club plaatst.
Of gaat dit te ver ? Lijkt mij een prima service.
Ruud
25 juni 2014 om 09:56.
gupje zegt:
Bedankt iedereen,
Het idee van Ruud lijkt mij wel wat. Ik denk dat ik intussen de juiste club voor cleaner heb gevonden. Computeronderhoud. Daar gaat het o.a. over defragmenteren. Dus daar ga ik nu naar toe.
25 juni 2014 om 16:04.
avatar
Ex-lid zegt:
@RuudM:

behalve dat je suggestie technisch niet mogelijk is--het bericht zou onder de naam van de beheerder en niet onder die van de plaatser verschijnen, en verder is niet elke beheerder lid van alle clubs--vind ik dit ook te ver gaan.

Deze beheerder geeft aan welke Club zijns inziens wél in aanmerking komt, en het is aan de plaatser haar/zijn bericht daar opnieuw in te tikken.
26 juni 2014 om 06:39.
gupje zegt:
Brundibar,
Nog bedankt voor je suggestie bij welke club ik zou kunnen kijken.
Wat ik hier verder nog even kwijt wil is dat ik de Clubs geweldig vind. Overzichtelijk en met de mailtjes met de laatste berichten heel fijn. En lest best ... de mailtjes die nu aangeven dat er een reactie binnen is vind ik super!
26 juni 2014 om 13:44.
avatar
Ex-lid zegt:
Fijn dat er tevreden klanten zijn, gupje!
26 juni 2014 om 15:40.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Internet en cloud-Club?
Internet en cloud-Club