Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Internet en cloud-Club
Foto-album op Tijdlijn facebook anders zichtbaar dan normaal.
Geplaatst op 30 januari 2015 om 16:40 door CompuCruq52

Sinds een paar dagen ziet een foto-album dat ik op mijn tijdlijn plaats er anders uit. Voorheen zag je, bij meer dan één foto, 2 of meer foto's op één afbeelding, waarbij je dan het hele album kon zien als je op die afbeelding klikte. Nu staan alle foto's apart, en kun je op elke foto reageren. Dat wordt zo'n lange rij foto's als je een album van bv 20 foto's hebt. Op de start(nieuws)pagina zie je het wel zoals voorheen. Bovendien zie ik de reacties en likes van mensen alleen op de start(nieuws)pagina in plaats van ook op mijn tijdlijn. Mijn vrienden mogen die reacties en likes ook zien! Ik heb wel iets in instellingen zitten veranderen maar ik weet niet meer wat en ik heb dus ook geen idee hoe ik dit weer goed moet krijgen.

Ik werk met windows 7 professional, als browser Firefox. Mijn instellingen zijn zo dat alleen vrienden mijn facebook kunnen zien. Wie kan mij helpen?

7 reacties
Niekie zegt:

Dat is een lastige. Het beste kan je zelf de instellingen goed nalopen, want om dit op te lossen kan je 2 a4tjes vol tikken, om alles te laten controleren.

Niek

30 januari 2015 om 22:30.
Truus zegt:

Aan en hand van deze Website komt u misschien iets verder

30 januari 2015 om 22:46.
CompuCruq52 zegt:

Bedankt, Truus. Ik heb mijn probleem niet op kunnen lossen, maar wel weer andere dingen geleerd en heb dat ook toegepast en daar ben ik ook heel blij mee!

31 januari 2015 om 11:57.
CompuCruq52 zegt:

Niekie, ik ga ze nog maar eens heel goed doorlopen. Misschien heb ik toch ergens iets over het hoofd gezien. Bedankt.

31 januari 2015 om 11:58.
CompuCruq52 zegt:

Truus en Niekie: ik heb zojuist op een iets andere manier dan in het boek "Aan de slag met Facebook" foto's op mijn tijdlijn geplaatst, namelijk op de manier zoals ik die op de website van Seniorweb vond: Tijdlijn, bij Status op Foto/video geklikt, dan 1 foto geupload en er wat bij geschreven, daarna op de + geklikt en er meer foto's bij gedaan. Plaatsen. Klaar. Nu is het weer zoals het was: ik zie nu 1 vierkante foto op mijn tijdlijn, met daarop 5 foto's, waarop je kunt klikken om nog meer te zien. Dus ik zie niet meer 10 foto's apart onder elkaar!

31 januari 2015 om 15:14.
Niekie zegt:

Prima opgelost en bedankt voor de uitleg en het terug melden.

Niek

31 januari 2015 om 17:52.
Truus zegt:

Dank voor de duidelijke terugkoppeling. facebook - en ook andere sociale media - worden regelmatig aangepast en veranderd in opzet zodat een boek al gauw niet meer up-to-date is. Gebruik daarom zelf liever de helpfunctie in een programma 

31 januari 2015 om 19:36.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Internet en cloud-Club?
Internet en cloud-Club