Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Office-Club
Afdrukken in Word gaat niet
Geplaatst op 4 januari 2019 om 11:23 door George-SW

Printer geinstalleerd Canon Pixma 5250. Functioneert goed vanuit WordPad, Excel 2013, LibreOffice maar NIET vanuit Word 2013. Dan komen er keurig lege blaadjes, ook als ik de kleur van de letters varieer.
Wat kan hier een oorzaak van zijn ?

5 reacties
John-Heynen zegt:

Wil je een schermafbeelding laten zien van de afdrukpagina met instellingen?

4 januari 2019 om 11:41.
George-SW zegt:

Dat gaat moeilijk, het is een probleem dat optreedt bij een kennis die mijn hulp heeft ingeroepen, op afstand. Ik heb de printer-instellingen nagelopen en dat ziet er gelikt uit. Wat zou er fout moeten staan ?

4 januari 2019 om 11:48.
Dirk Boom zegt:

Als Wordpad, Excel en Libreoffice het wel doen en Word niet, dan ligt het niet aan de printer of aan de algemene instellingen daarvan maar aan Word of het betr. document. Betreft het probleem alles dat vanuit Word wordt geprint, of 1 specifiek document?
Wat zou kunnen, is dat Word is beschadigd, of dat er een onbekend lettertype is gebruikt, of dat er bij printen van een specifiek document iets afwijkends is ingesteld.
Als het aan Word ligt: dit is te repareren. Bij Windows 10 (of is het nog Windows 7?): ga via de instellingen naar apps en onderdelen en kies Microsoft Office. Er komt een keuze om te wijzigen, en dan om te herstellen. Dat zou ik even doen.

Knipsel.JPG
4 januari 2019 om 12:17.
George-SW zegt:

Dankjewel Dirk, dat heb ik al gedaan. Zo'n snel herstel. Daarna is er niets verbeterd.
Diverse documenten zijn getracht af te drukken, geen resultaat. Ik vermoed ook dat Word beschadigd is, immers vanuit Excel lukt het wel, en had gehoopt met die herstelactie iets te bereiken. Ik zou nog wat kunnen variëren met lettertypes, anders zie ik maar één oplossing nog en dat is Office opnieuw installeren.

4 januari 2019 om 17:06.
Dirk Boom zegt:

Ik heb dezelfde acties in gedachten.
Herinstalleren is goed te doen.

4 januari 2019 om 18:01.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Office-Club?
Office-Club