Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Office-Club
WordArt invoegen
Geplaatst op 25 maart 2014 om 18:11 door Jan.Koll
Ik heb even een nieuwe vraag aangemaakt want dit gaat over MS Word 2010 en niet over MS Excel en heeft bovendien betrekking op een oudere vraag, die ik niet heb gezien omdat deze onder een vraag over Excel stond.

@ schijndel zegt:
- - - - - citaat - - - - -
Ik heb een tijdje Microsoft Word 2010. Als ik op word art klik krijg ik alleen maar een schermpje met allemaal de letter A. In word 2007 kreeg ik als ik op word art klikte een schermpje met verschillende mogelijk heden om tekst in te voegen. Nu dus nu niet meer kan ik dat scherm met die A wijzigen? Dit is sinds ik windows 8.1 heb kan mij helpen ik heb al van alles geprobeerd.
- - - - - citaat - - - - -


Klopt wat je schrijft, maar Microsoft heeft nu eenmaal de onaangename gewoonte zaken te veranderen om het veranderen (zullen ze zelf ontkennen maar leer van mij dat die rakkers - na meer dan 20 jaar gebruik van Word - echt vervelend kunnen zijn; ik begon met Word 3 of 4 op een Mac en gebruik nu dus Word 14 op een Windows computer).

Als je in Word 2010 een WordArt tekst hebt aangebracht staat die in een kader. Selecteer dat kader en kies dan het sub-menu Opmaak. Ga daarin naar het blauwe lettertje A en kies vervolgens de laatste optie “Vervormen”. Daar ben je aangeland waar je vroeger veel directer terecht kwam. Voor de duidelijkheid nog even in een schermafbeelding (om die te vergroten er op klikken):

oj9j.jpg

Succes,

Jan
1 reactie
250143 zegt:
Geweldige tip dank je wel
13 april 2014 om 14:13.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Office-Club?
Office-Club