SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Pc en randapparatuur-Club
Mediaspeler
Geplaatst op 7 maart 2016 om 17:10 door Szabolcs

Goede middag.
Ik ben niet onervaren op Pc gebied. Toch zijn aantal dingen voor mij onbekend. Mijn films wil ik op de TV rechtstreeks afspelen, waar geen USB ingang is. De PC staat boven in een andere kamer. Advies in de mediamarkt is, om een mediaspeler te gebruiken. Zo een apparaat is voor mij onbekend. Men zei ook dat dit nu gemakkelijk via marktplaats te krijgen is, omdat de nieuwere TV-s die USB ingang al hebben. Daar kon ik al vanaf 20,- € vinden. Mijn hoofddoel is rechtstreeks van USB of SD kaart op TV af te kunnen spelen. Waarop moet ik letten? Dit vraag ik omdat bij de goedkopere aanbiedingen wordt aangegeven: 'zonder harde schijf'. Waarvoor kan je een mediaspeler nog gebruiken als je een duurdere uitvoering koopt?
Onlangs las ik over 'My cloud'. Hiervoor heb ik belangstelling omdat volgens de beschrijving maakt die automatisch backups. Daarin ben ik slordig, terwijl ik veel tijd investeer in filmmontage.
Mijn 2-e vraag is dus, als ik een persoonlijke My cloud aanschaf kan ik die ook gebruiken, om films van USB of SD kaart op de TV rechtstreeks af te spelen.
Met vriendelijke groet,
Szabolcs Vigh
nieuwe lid

 

1 reactie
Niekie zegt:

Op zich niet zo gek veel verstand van, hoewel ik wel een audio mediaplayer gebruik, maar hier kunt u zich wel inlezen.
My Cloud is van Western Digital dacht ik LINK. Dat betreft dus gewoon een NAS die bij je thuis staat. Alleen WD heeft deze naam er aan gegeven.
Maar elke NAS heeft die functie.

Niek

7 maart 2016 om 21:48.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Pc en randapparatuur-Club?
Pc en randapparatuur-Club