Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Pc en randapparatuur-Club
los beeld scherm aansluiten op laptop.
Geplaatst op 15 november 2016 om 13:03 door Willie45

Ik heb een kleine laptop een Acer, die het prima doet, maar ik vind het beeldscherm te klein als ik daar lang op bezig ben. Nu heb ik nog een los beeldscherm van een computer en die wil ik proberen aan te sluiten op deze laptop, volgens het boekje moet dat kunnen omdat er een externe weergavepoort VGA is.
Kan ik zomaar de stekker erin steken of moet ik toch van alles aanpassen? ik heb sinds kort Windows 10 op de laptop zitten.
Ik hoop dat iemand hier meer van weet, alvast vriendelijk bedankt, Willie.

2 reacties
fred612 zegt:

passende stekkers kun je aansluiten . Je kunt proberen of met F4 of F5 of fn/F4/5 je andere of 2 beeldschermen te gebruiken zijn; anders moet je dat dan nog wel in geavanceerde beedschermen Intel HD grafics openen en aanpassen. Het is proberen omdat het voor veel programma,s en schermen net iets anders is ook de maat en resolutie en beeldvulling.

15 november 2016 om 13:52.
Gerdiek zegt:

Als u het beeldscherm aansluit en aanzet, dan de laptop opstart, zal vermoedelijk het beeldscherm direct gevonden worden door de laptop.
Is dat niet het geval, dan kunt u door de Windows toets en de p in te drukken alsnog aan een venster openen, waar u het scherm kunt dupliceren of alleen op het andere scherm laten weergeven.

15 november 2016 om 15:46.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Pc en randapparatuur-Club?
Pc en randapparatuur-Club