Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Pc en randapparatuur-Club
tomtom start 62
Geplaatst op 18 februari 2017 om 17:33 door jaimita

Ik had vroeger een garmin navigatie en als ik op "Waar ben ik"klikte dan zag ik de coordinaten waar ik (Mijn Garmin) stond. Ik kan het opdeze tomtom niet vinden. Iemand?

12 reacties
Dirk Boom zegt:

Ik heb geen TomTom en kan het in de handleiding van de Start 62 niet vinden.
Wél zie ik dat er vaak een menu is op te roepen door in het scherm op 3 puntjes te duwen.
Als de kaart voor staat, staan er dan ergens die 3 puntjes (linksonder misschien), en is ervoor te kiezen om de coördinaten te tonen?

18 februari 2017 om 18:27.
jaimita zegt:

Er staan 3 puntjes maar daar kan ik uit ongeveer 60 stemmen kiezen maar geen coordinaten. Het is ook niet mogelijk om een ander autosymbool te kiezen. Ik denk dat het er gewoon niet in zit. Slechte keuze gedaan

18 februari 2017 om 21:54.
Gean zegt:

Zit er geen help knop bij instellingen daar zouden de coordinaten bij moeten staan.

19 februari 2017 om 08:37.
Cees-1946 zegt:

Oke, Uw heeft een TomTom, type start 62.??.
Voor de gebruiks/aanwijzing kunt U informeren bij de telefoonservice van Tom tom/Amsterdam
Er zijn nogal wat verschillende modellen in de handel.. Telefoonnr vindt via het internet.
Voor in te loggen met Tomtom Tomtom my Drive Connect. E/mailadres-wachtwoord daarna voor de eerste keer het model van het navigatiesysteem en serienummer. Met deze gegevens kunt U het toestel aansluiten op de computer om de nieuwste gegevens te instaleren.

19 februari 2017 om 09:07.
jaimita zegt:

Ik heb een dashcam in mijn auto en ik zie dat met 1 druk op de knop de gps coordinaten te zien zijn. Had gedacht dat dit ook wel bij de tomtom mogelijk zou zijn. Ik had ook een bericht naar tomtom gestuurd maar nooit wat gehoord. Zij hebben een forum maar dat is een janboel, niet mee te werken. Ik ben in ieder geval gered

19 februari 2017 om 13:51.
Dirk Boom zegt:

Dan ga ik toch zeggen .... elke smartphone kan ze ook laten zien.
Bij de Tomtom verbaast het mij, je kunt namelijk wel een route inbrengen met coördinaten. Kennelijk zit het er niet bij in menu's die je gebruikt bij het uitlezen. Ook niet bij de 3 puntjes bij de straatnaam of het POI?

20 februari 2017 om 01:00.
wilha zegt:
20 februari 2017 om 09:45.
Cees-1946 zegt:

Wanneer ik alle berichten over de Tomtom gelezen heb, kom ik met mijn tomtom via Euro/25 tot een minder ingewikkeld navigatie systeem.. Gemakkelijk om van A naar B te geraken en meer is het niet. Ik heb er wat kleine probleempjes gehad en de service van Tomtom/Amsterdam is voor mij uitstekend geweest. Het begrip coördinaten is in mijn toestel niet aanwezig. Gelukkig heb ik een eenvoudig systeem en heel gebruiksvriendelijk.

20 februari 2017 om 11:11.
jaimita zegt:

Ik kan wel van coordinaten gebruik maken om te reizen, dus van a naar b via coordinaten maar kan niet zien waar ik ben. Dat zit er dus niet in. Toch verkeerde keuze gemaakt. Ik sta in Frankrijk veel op klene campings en dan noteer ik de coordinaten voor de volgende keer. Dat zit er dus niet in

20 februari 2017 om 13:24.
Dirk Boom zegt:

Jaimita,
Ik heb nog eens gekeken in de handleiding : op pag 77 en 78 staat dat een locatie is toe te voegen aan 'mijn plaatsen'. Dan is zo'n locatie later weer te gebruiken. Er zijn ook exporteer-mogelijkheden.

Anders, als er een smartphone of tablet meegaat, dan zijn daarmee de coördinaten te vinden. Het kan ook met een laptop als deze een GPS heeft.
Campinggidsen (of bijv. campercontact) geven doorgaans ook coördinaten weer.

20 februari 2017 om 17:43.
jaimita zegt:

Ik heb geschreven naar tomtom maar ik denk niet dat de GPS mogelijkheid in mijn tomtom zit. Het idee van Dirk Boom om de lokatie toe te voegen aan "mijn plaatsen"is een goede suggestie.Het campingboek ACSI heeft inderdaad coordinaten vermeld. Eenieder bedankt

20 februari 2017 om 23:17.
Zegert zegt:

In de huidige generatie Garmin is die optie ook verdwenen.
Hiervoor in de plaats moet je nu gewoon de 'auto' op het scherm aan tikken om te weten waar ik ben en er een favoriet van te maken.
Misschien doet de TomTom ook zoiets ...?

23 februari 2017 om 15:00.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Pc en randapparatuur-Club?
Pc en randapparatuur-Club