SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Pc en randapparatuur-Club
installatie mislukt
Geplaatst op 19 mei 2018 om 15:36 door appelspoel

goede middag,
ik probeerde Adblock Plus en Photoframes Offline op mijn laptop te zetten. Bij Adblock Plus kreeg ik de mededeling: u bent hiervan de eigenaar en het downloaden begon. Na de poging tot installatie stond er: installatie mislukt, we proberen het straks nog eens.
Photoframes is een programma uit de Microsoft store. Dit werd ook gedownload en toen kreeg ik weer dezelfde melding. Installatie mislukt, we proberen het straks nog eens.
Als ik nu de laptop opstart komen die meldingen steeds rechtsonder in beeld .
Weet iemand wat ik kan doen om de installatie te laten lukken?
groet,
Mien

9 reacties
Niekie zegt:
Het was een uurtje zoeken en de enige mogelijke oplossing die ik vond (en niet lachen) was om de Privacy instellingen van de Xbox app niet te blokkeren.
Hier kan je het (lange) verhaal lezen.

Maar welke antivirus software draai je?

Niek
19 mei 2018 om 16:23.
appelspoel zegt:

Mijn antivirus software is ESET. Ik zal vanavond eens kijken of ik de Xbox app vind, die is me nog nooit opgevallen...ik heb het lange verhaal via de link gelezen en snap er ( een beetje) van.
smakelijk eten.

19 mei 2018 om 17:34.
appelspoel zegt:

Goede avond,
Ik heb de instellingen van X-Box bekeken, en voor de Privacy instellingen moest ik naar de site Xbox.com Daar kwam ik wel meteen bij mijn privacy instellingen uit. Dat zag er wel anders uit dan in het voorbeeld. Buy en download, wat in het voorbeeld veranderd werd, stond er bij mij helemaal niet bij. Ik heb alles wat er stond gedeblokkeerd, maar het heeft niet mogen baten. Nog steeds lukken de installaties niet.
Toen ik op de link ,van jouw bericht drukte, kwam er eerst wel een melding van versleuteld netwerkverkeer. ( zie bijlage) Die heb ik geblokkeerd en kon toch alles gewoon lezen. Op mij tablet (ook beveiligd door Eset) kwam die melding niet!
Groet,
Mien

Knipselversleuteldnetwerkverkeer2.PNG
19 mei 2018 om 19:35.
BenW zegt:

Ik heb niet de indruk dat het iets met Xbox te maken heeft. Om het te testen heb ik alle processen van Xbox uitgeschakeld en geprobeerd PhotoFrames te downloaden en te installeren. Eerst een kleine hapering, installatie mislukt enz., maar zonder iets te doen ging het verder en installeerde prima. Kortom, eerder een verbindingsprobleem met de Store dan met Xbox.

19 mei 2018 om 21:15.
Niekie zegt:

Staan datum en tijd wel goed op de laptop?
Want dat zorgt vaak voor zo'n certificaat melding.
En in de link die ik gaf, was de oplossing juist om alle privacy instellingen van de xbox open te zetten, maar ik denk dat Ben dichter bij een oplossing zit.

Niek

19 mei 2018 om 22:03.
appelspoel zegt:

Dank, als het een verbindingsprobleem met de Store is, moet ik die zelf oplossen ( hoe) of moet ik gewoon geduld hebben tot het zichzelf oplost?
datum en tijd staan goed op mijn laptop.
Gr. Mien

19 mei 2018 om 22:19.
BenW zegt:

Een oplossing heb ik niet direct voorhanden, maar ik denk dat blijven proberen voorlopig de beste optie is ... en geduld. Mocht het na herhaaldelijk proberen nog niet lukken, dan horen we dat graag en zoeken we verder.

19 mei 2018 om 23:56.
appelspoel zegt:

Het is gelukt...
De programma's werden opnieuw gedownload en daarna lukte de installatie.
Ik had vanmorgen ook al een feedback naar microsoft gestuurd. Zag daar dat een flink aantal mensen dat ook al gedaan hadden , met allemaal soortgelijke klachten.
Hoe dan ook , allebei bedankt voor het meedenken en Niek bedankt voor het lange zoeken.
Gezellige Pinkster nog.
Mien

20 mei 2018 om 16:44.
Niekie zegt:

Mooi dat het gelukt is!!!

Niek

21 mei 2018 om 13:55.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Pc en randapparatuur-Club?
Pc en randapparatuur-Club