Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Pc en randapparatuur-Club
Printer weigert dienst
Geplaatst op 10 september 2019 om 10:41 door Klaartje

Goede morgen, Werk met Windows 10

Sinds korte tijd werkt mijn printer niet meer. (HP ENVY 4526). Ik kan hem wel aanzetten, maar drukt niet af en krijg 3 blanco vellen. Het uitzetten kost ook wat moeite. Ik heb nog voldoende inkt en er zit geen papier vast.
Volgens mij komt dat door de instellingen, maar ik weet niet hoe dat gaat. Graag stapje voor stapje uitleg.
Fijne dag Klaartje
 

3 reacties
HaWee zegt:

Een lastig probleem om op afstand op te lossen.
Welk merk inktpatronen heb je er in zitten? Origineel HP of "geschikt voor HP" van een ander merk?
Er is nl weer een firmware update geweest voor een aantal HP printers waardoor ze niet meer werken met "goedkope" cartridges dus dan zou dat misschien de oorzaak kunnen zijn.

Om stap voor stap uit te zoeken wat er aan de hand is kun je hier de gebruiksaanwijzing downloaden. Vanaf blz 53 staat er een heel verhaal met bovenaan verwijzingen naar hp hulpprogramma en probleemoplosser die je stap voor stap zouden moeten leiden.

10 september 2019 om 12:53.
Klaartje zegt:

Dag Henk,

Bedankt voor je reactie en de uitleg daarbij. Ik ga er mee aan de gang. Zal wel even duren voor dat ik het allemaal voor elkaar heb. Ik heb nog niet gekeken, maar ik geloof dat ik ook goedkopere cartridges heb. De Hema verkoopt ze ook, maar die worden zowiezo niet geaccepteerd. Fijne avond.

10 september 2019 om 17:13.
Dirk Boom zegt:

Het kan ook zijn dat de inkt is verdroogd. Dat gebeurt als de printer weinig wordt gebruikt. Je kunt dan op de printer een cartridge-schoonmaakproces laten draaien.

10 september 2019 om 17:49.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Pc en randapparatuur-Club?
Pc en randapparatuur-Club