SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Pc en randapparatuur-Club
DVD rw
Geplaatst op 21 februari 2015 om 18:00 door Harie

Mijn laptop Windows 8 Toshiba heeft een DVD rw ingebouwd. Nu wil ik een DVD rw gaan installeren waarop Windows Office 2013 staat maar dat lukt niet. Eerst leg ik de DVD in het station en vervolgens gaat de computer boven in de balk scannen wat lang duurt, vervolgens zegt hij dat ik een DVD moet plaatsen in het station, maar dit zit erin. Dan geeft hij aan dat het een DVD is van 4,37GB en dat er nog 4,37GB beschikbaar is. Ik heb deze DVD ook gebruikt op de computer met Windows 7 en daar deed hij het. Ik heb hem niet geformateerd en ik heb er ook niets vanaf gehaald. Wie weet wat er hier fout gaat?

4 reacties
KarelS zegt:

De DVD speler van de laptop is blijkbaar niet gevoelig genoeg om de DVD te kunnen lezen. Je kan de DVD op de Windows 7 PC kopieren naar een USB stick en daarmee dan Office op de laptop te installeren.

21 februari 2015 om 22:06.
Dirk Boom zegt:

Aannemende dat het een officiele versie van Office 2013 betreft: dit is ook te downloaden bij Microsoft. De DVD is dan niet nodig, wel is uiteraard het licentienummer nodig.

22 februari 2015 om 08:20.
Niekie zegt:

Als de pc aangeeft dat de dvd leeg is, dan vermoed ik toch dat er een keer een dvd is omgewisseld.

Als je de goede dvd in de lader doet, verschijnt na even Rechtboven in de hoek van het scherm, een blauwe rechthoek. Als je daar binnen 5 sec. op klikt kan je voor setup kiezen.

Maar de dvd die je nu hebt is niet de goede, tenzij de laptop elke dvd als leeg aangeeft.

Niek

22 februari 2015 om 15:57.
Harie zegt:

Ook op de computer met Windows 7 is er 4,37 GB beschikbaar dus om een of andere reden is er toch iets misggegaan met de DVD. Maar gen nood ik had de Offce nog onder downloads staan in Windows 7.

22 februari 2015 om 17:06.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Pc en randapparatuur-Club?
Pc en randapparatuur-Club