SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Pc en randapparatuur-Club
windows 10 en drivers.
Geplaatst op 21 april 2015 om 19:29 door Zalmvisser

Kan iemand mij vertellen of mijn HP photoprinter en HP scanner, die nu op windows 7 draaien ook op windows 10 kunnen draaien. Of moet ik een nieuwe printer en scanner kopen. Of levert HP nieuwe drivers, zoals bij de overgang van XP naar Windows 7? Deze vraag i.v.m. de gratis upgrade van Windows naar Wimdows 10.

7 reacties
RuudM zegt:

Waarschijnlijk kan alleen HP dit met zekerheid vertellen !
HP staat overigens bekend om de goede service (via hun website) zodat er alle reden is om aan te nemen dat ook voor W 10 de drivers/programma gegevens  beschikbaar zullen komen.
Ruud

21 april 2015 om 19:59.
Marixius zegt:

Als je de juiste omschrijving en typenummers van je HP apparaten vermeldt, dan kunnen we voor je uitzoeken of er stuurprogramma's voor Win8 zijn. Windows10 is nog niet officieel gelanceerd maar als er drivers voor Win8 zijn, mag je aannemen dat die ook voor Win10 geschikt zullen zijn.

 

kijk anders zelf even hier

21 april 2015 om 20:58.
Dirk Boom zegt:

Ik zou het maar even afwachten, het kan per printer verschillen en zal afhangen van merk/type en leeftijd. Overigens gebruik ik al een tijdje Windows 10 en mijn beide draadloze Canonprinters doen het nog prima. Trouwens, eventueel een nieuwe printer kopen is niet erg, de kosten zitten bij printers niet in het apparaat maar in de cartridges.

Ik zou mij niet door dit mogelijke probleem laten weerhouden en adviseer om straks over te stappen naar Windows 10.

22 april 2015 om 00:35.
Cees-1946 zegt:

U kunt deze vraag ook voor leggen aan Menno Schoone.

Deze meneer weet letterlijk alles wat de computer aangaat.

Via internet heb je dit zo gevonden. U kunt via hem ook een duidelijk antwoord krijgen. Momenteel is er nog al wat veranderd in de computer wereld. Menno Schoone geeft daarin de informatie die je nodig hebt.

 

 

27 april 2015 om 11:21.
giovanni zegt:

Dit is inderdaad de beste computerfreak , deze meneer is in staat iets zo uit te leggen dat een volkomen leek het nog begrijpt , een advies aan al onze clubleden de coputerbijbel van menno Schonne is een must voor iedereen , ik zelf heb copt. bijbel windows  7  en  8,1 in bezit gewoon super. Als je deze boeken bezit beantwoord hij al je vragen doet er niet toe welke of hoeveel  een woord  Super !!!!!!Menno, ga zo door.

3 mei 2015 om 21:11.
MinyS zegt:

Nu rijst bij mij de vraag als het een upgrade is moet je dan de drivers allemaal weer installeren? 

4 mei 2015 om 06:48.
Truus zegt:

Bij een upgrade - dus overgaan naar een nieuw besturingsysteem ( bv van Win 7 naar Win 8) zullen inderdaad de drivers opnieuw moeten worden geinstalleerd. Vaak zal Windows zelf al zoeken naar de laatste versies, maar bij sommigen randapparatuur gaat dat wat moeizamer: niet automatisch te installeren of het komt voor dat de fabrikant (nog ) geen nieuwe versie van de driver heeft uitgebracht. 

4 mei 2015 om 15:12.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Pc en randapparatuur-Club?
Pc en randapparatuur-Club