SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Pc en randapparatuur-Club
Verandering.
Geplaatst op 26 april 2015 om 08:33 door Cees-1946

 

Eenhoorn , krijgt binnenkort een andere auto. Het is niet mogelijk, om de radio/cd speler over te zetten. Nu is er een radio/mp3 speler. Daar heb ik geen ervaring mee. Met foto's op een stick plaatsen, is geheel wat anders dan muziek. Ik gebruik hoofdzakelijk, een stick van 1 gb om tijdelijk iets op te slaan. De Cd is op z'n retour, dus is er nu een een ander systeem. Wat is het advies om probleemloos muziek op een stick te zetten , zonder dat er beschadigingen komen, dit heb ik met foto's wel ervaren. 

Eenhoorn, heeft met Mp3 speler nog niks geen ervaring opgedaan,, zodoende.

 

8.jpg
9 reacties
RuudM zegt:

Heeft die Peugot 108 dan geen mogelijkheid voor plaatsen van CD meer ? Is ook voor mij nieuw! Lijkt me sterk.  Moet het via usb ?

Muziek (of wat dan ook) vanaf de computer naar een usb stick is niets anders dan kopieren naar... (de aangesloten usb stick op verrwisselbaar station  x?)

Ruud

26 april 2015 om 10:44.
Cees-1946 zegt:

Volgens peugeot Breda, is het niet mogelijk om de radio/cd speler over te zetten. Past blijkbaar niet in het daesbord. Muziek plaatsen op usb is niet zo moeilijk. Alleen ik heb met foto's op de stick nogal wat beschadigingen gehad. Dit is gekomen omdat er te veel foto's er op gezet werden . Met het bekijken er van , kwam er een balk op de foto. Dus heb ik een paar externe schijven voor foto's. De usb gebruik ik alleen nog om wat te verplaatsen naar de computer toe. Met muziek heb ik nog geen ervaring opgedaan.

26 april 2015 om 10:59.
RuudM zegt:

http://www.anwb.nl/auto/tests/autotests/autotest/PEUGEOT/108/1987 

Overzetten gaat in tegenwoordige auto's niet meer. De "losse" uitneembare  radio is verleden tijd.

Maar in de beschrijving van de auto door de ANWB,  van juni 2014, las ik dat de radio/CD speler een optie is, geen probleem dus. (die ingebouwde kan dan ook niet gestolen worden...)

Zie plaatje (van die website genomen)
Ruud

Peugot.JPG
26 april 2015 om 11:21.
Cees-1946 zegt:

 Het is nu allemaal goed geregeld. Verder is het geen punt om wel of niet met dezelfde radio verder te gaan. Zo belangrijk is dit nu ook weer niet.  Anwb is perfect voor een wat oudere auto.  Ik heb er al veel voordeel van gehad.

26 april 2015 om 11:30.
Helma-B zegt:

Je kunt het toch gewoon uitproberen?
Ik heb continu een USB stick met MP3's in de auto zitten.
Werkt prima en heb er nog nooit problemen mee gehad.

26 april 2015 om 11:31.
Cees-1946 zegt:

Dat ga ik ook doen. De ervaring zal het mij wel verder gaan leren.

 

26 april 2015 om 11:34.
RuudM zegt:

Er kunnen in die auto dus gewoon CD's worden afgespeeld !!

Waar ligt dan een (het ) probleem? Is er dus kennelijk toch niet.

Ruud

26 april 2015 om 11:45.
Marixius zegt:

Met Windows Media Player kun je je CD's "rippen". Je kunt bij het rippen kiezen uit wma of mp3-bestanden. De .mp3 bestanden kun je op dezelfde wijze, zoals je gewend bent met je foto's, overzetten op een USB-stick. Deze USB- stick kun je rechtstreeks op de autoradio aansluiten en dus je muziek afspelen. Veel nieuwe autoradio's kunnen via Bluetooth ook communiceren met Smartphones, MP3-splers en tablets. Dus als je al muziek op je smartphone hebt opgeslagen kun je die ook via je autoradio afspelen, dit noemen ze "streamen".

Dus het is tegenwoordig niet meer nodig dat de autoradio ook nog over een CD-speler beschikt. Bovendien kun je op een USB-stickje een flinke hoeveelheid CD's opslaan.

26 april 2015 om 12:17.
Cees-1946 zegt:

Mijn auto die binnenkort is ingeruild heeft een radio/cd speler. auto op de afbeelding heeft dit niet. Die wordt binnen kort afgeleverd.  Er is totaal geen probleem alleen ik heb de ervaring niet van een MP3 speler.We hebben een laptop en een vaste computer. Daar doen we het mee. Alle informatie die nu binnen komt daar kom ik verder mee in mijn computer ontwikkeling.

26 april 2015 om 12:34.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Pc en randapparatuur-Club?
Pc en randapparatuur-Club