Menu Zoek

Sluiting Clubs-club

20 oktober 2022
FloorRoest Ista MaritaA MarjoV Niekie RoyBosman Truus
46
14
In deze Club kunnen vragen gesteld worden betreft de aanstaande sluiting van de Clubs.
Mededeling - woensdag 2 november 2022
Naar aanleiding van de mededeling van 24 oktober over het stoppen van de Clubs, hebben we verschillende reacties ontvangen. We zien een aantal dezelfde punten terugkomen in die reacties. In dit bericht geven we graag ter verduidelijking een toelichting op die punten.

Op 1 januari 2023 gaan we na bijna 10 jaar helaas afscheid nemen van de Clubs. We hopen dat u veel aan de clubs hebt gehad, dat u veel hebt geleerd van andermans vragen en bruikbare reacties hebt gehad op uw vragen.

Op basis van de uitkomsten van het ledenonderzoek zien we dat de wensen en behoeftes van onze leden veranderen en daar willen we graag nog beter op aansluiten. We gaan meer inzetten op persoonlijke hulp en de PCHulp-diensten verder verbeteren en uitbreiden, met bijvoorbeeld hulp bijaanschaf van een nieuw apparaat. Mocht u in de toekomst digitale vragen hebben dan staan onze vrijwilligers van PCHulp klaar om u te helpen. Meer informatie over PCHulp vindt u op deze pagina op onze website.
Cijfers Clubs
Geplaatst op 5 december 2022 om 12:53 door Groetend

De clubs zijn gestart in 2013, zie www.seniorweb.nl/25-jaar/geschiedenis. Afhankelijk van de precieze begindatum halen ze dus net wel/net niet de 10 jaar.
Normaliter interesseert het mij niet maar ik heb even mijn persoonlijke historie bekeken, zie bijgaand plaatje. Dus vandaag 9 jaar actief in de Clubs.
Sinterklaas is trouwens niet jarig, we doen alsof, voor het plezier (zie deze link).

6 reacties
Andere categorie leden ?
Geplaatst op 13 november 2022 om 22:35 door RuudM

Ter compensatie van de vetrekkende clubleden (echte senioren)
zoekt SW nu kennelijk naar jongere leden.
Tenminste, kan ik dit afleiden van de gewijzigde startpagina van de website?
Jong geleerd is oud gedaan.......
(zie bijlage)
Ruud

3 reacties
Alternatieve plaats voor het stellen van vragen en nog kosteloos ook,
Geplaatst op 1 november 2022 om 18:49 door Jan-B

Zie: Klik hier

Doe er je voordeel mee!

5 reacties
Tegen- of Charme Offensief ?
Geplaatst op 1 november 2022 om 14:07 door LouiseH

Zojuist kreeg mijn echtgenoot een uitgebreide e-mail van Seniorweb met de titel "profiteer nu van korting op diverse Seniorweb accessoires"
Ik citeer een deel van de tekst:
Profiteer in de maand november van korting op diverse SeniorWeb-accessoires. De korting is al verrekend in de prijs, u hoeft dus geen kortingscode in te voeren. Ga voor alle accessoires met korting naar onze webwinkel of bekijk het assortiment boeken en cursussen.
Bij uw webwinkel-bestelling in november en december ontvangt u tijdelijk twee cadeaubonnen om iemand zes maanden gratis kennis te laten maken met SeniorWeb. Wie geeft u met de feestdagen een SeniorWeb-lidmaatschap cadeau?

Overigens heb ik dit bericht niet ontvangen, mijn echtgenoot heeft een niet-betalend partnerlidmaatschap ;-)

 

4 reacties
Voortgang
Geplaatst op 29 oktober 2022 om 22:11 door r0n

Gezien de belofte van een nieuwe website begin 2023, ben ik erg benieuwd.
Het huidige voordeel van clubs is, dat er meerdere mensen kunnen en mogen meedenken aan en over een gestelde vraag.
Een vraagsteller krijgt dus vaak meerdere tips om een probleem op te lossen.
Deze mogelijkheid moet er m.i. blijven, dit geeft een lid meer mogelijkheden, dan de één op één correspondentie die daardoor afhankelijk is van de kennis en ervaring van één ambassadeur.

Voorlopig blijf ik nog lid, omdat ik eerst wil kijken welke kant het op gaat, met de manier en mogelijkheden om ondersteuning te geven.
Mocht dit niet bevallen, dan kan en mag ik mijn lidmaatschap gelijk opzeggen, omdat het lidmaatschap een overeenkomst is, die éénzijdig wordt aangepast.

10 reacties
Sluiting Clubs.
Geplaatst op 27 oktober 2022 om 12:06 door Rob58

Onderstaand bericht plaatste ik in het Overig forum voor ambassadeurs en ik deel mijn bericht nu ook hier:
Ik vind het jammer dat de Clubs ophouden te bestaan, temeer omdat Daniël de Levita in zijn mail van heden spreekt van veranderde wensen van leden die uit een leden onderzoek blijken, zonder inzage in dat leden onderzoek en zonder argumenten te geven waarom de Clubs dan het beste opgeheven kunnen worden.
Maar goed, het is een voldongen feit.
Het Seniorweb ledenonderzoek 2022 is overigens nog niet gesloten maar kan nog tot en met 6 november 2022 worden ingevuld. Wanneer het sluiten van de Clubs op de uitkomst van dit ledenonderzoek is gebaseerd, is het besluit wellicht wat vroeg genomen?
Zie:www.seniorweb.nl/ledenonderzoek

30 reacties
Stoppen Clubs.
Geplaatst op 26 oktober 2022 om 22:19 door Jelle-46

Wat jammer dat Seniorweb clubs gaat stoppen, is voor mij een teleurstelling in al die jaren dat ik lid ben heb ik vragen gesteld en ben altijd goed geholpen en zij waren geduldig omdat ik moeite heb met deze materie.
Ik ga nog niet opzeggen wacht af hoe Seniorweb er verder uit gaat zien maar ik denk niet dat ik hier nog veel baat bij heb.
 

3 reacties
onbehoorlijk gedrag van Seniorweb?
Geplaatst op 26 oktober 2022 om 14:37 door Ann R.

Om dit zo laat te melden vind ik onbehoorlijk. Ik heb een antwoord ontvangen van de ledenservice op een bericht van mij. Hierin werd vermeld dat het nog maar weinig (900!) leden zijn die actief meededen en dat er een nieuwe site werd gebouwd. Voor mij betekent dit dat materieel belangrijker is dan mensen. Ook al zijn er 900 mensen die actief zijn (ik zal wel een willen weten hoe en wanneer dit onderzoek dan is geweest) dan nog zijn er velen die wel lezen en leren van de andere mensen. Ook is het in de winter zo dat er meer tijd aan de pc wordt besteed dan in de zomer dus om dit op dit moment te beëindigen zonder een alternatief te bieden vind ik ook niet getuigen van achting. Helaas is het een tijd van neerkijken op de ouderen. Ook bij SRweb dus blijkbaar.

Genoeg voor nu. Ik ga mijn lidmaatschap nu beëindigen. Seniorweb: veel succes met de nieuwe website gewenst.
 

4 reacties
Jammer
Geplaatst op 26 oktober 2022 om 13:21 door Gean

Erg jammer dat de clubs opgeheven worden heb er veel van opgestoken.
Groeten Geert

3 reacties
J A M M M E R
Geplaatst op 25 oktober 2022 om 17:25 door CDriessen

@RoyBosman, andere forums blinken nou niet uit in eenvoud en helderheid.
Dat was nou juist de kracht van de clubs, je kon de vragen op je eigen, soms ietwat onduidelijke manier stellen en dan ging er toch iemand doorvragen om tot een oplossing te komen.
Het genomen besluit blijft dus ontzettend jammer en ik vrees dat dit ook leden gaat kosten, maar dat is waarschijnlijk ingecalculeerd.
Groet Chris

9 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.