Menu Zoek

Tablet en Smartphone-Club

1 oktober 2013
MarjoV Truus
982
289
Deze kleine, handzame computers worden steeds populairder. Hier kunt u vragen stellen en ervaringen uitwisselen over bijvoorbeeld de aanschaf en het gebruik van alle soorten tablets en smartphones.
Veel data verbruik Samsung s8
Geplaatst op 17 juni 2018 om 10:53 door 524182

Goedemorgen,

Ik ben de gelukkige bezitter van de Samsung s8. Na een week vakantie te hebben gehouden in Nederland kwam ik tot mijn verbazing dat ik 4 GB had gebruikt. Ik heb ook een nieuwe tomtom aangesloten op mijn gsm.

Heel leuk want dan kan ik free hands bellen.

Het gebruik van 4 GB vind ik erg hoog. Op mijn oude toestel had ik hoogstens 900 MB verbruik.

Kunt u mij uitleggen wat ik fout doe? Bij voorbaat hartelijk dank.

Leny

8 reacties
All-In-One-Toolbox App voor Android
Geplaatst op 15 juni 2018 om 21:28 door Wklumpie

Ik heb een Tip over een Tools App die ik eindelijk gevonden heb. In deze App zit meerdere hulpmiddelen om je mobiel snel en opgeruimd en geeft aanwijzingen om je mobiel nog beter en opgeruimder wordt. Ik heb een pro jbij Google Play eerst gratis en nu €6,99 gekocht omdat een uitstekende App is en je hebt ook geen reclames. Er zit zoveel in de App dat ik hier niet kan uitleggen. Kijk op Playstore en alles staat er bij en makkelijk in gebruik en ook in Nederlands.

Screenshot_2018-06-15-20-01-56.png
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tablet
Geplaatst op 13 juni 2018 om 21:46 door 426-KZP-121

Beste medeleden
Ik heb een nieuwe tablet, de Samsung Galaxy tab s2 9.7inch.
Ik heb gemerkt dat hij maar 2 dagen email bewaard de vorige dagen zijn niet meer zichtbaar. Wie heeft hier een antwoord op?
Vriendelijke groet, Hans Dessing

2 reacties
fotos overzetten naar laptop
Geplaatst op 13 juni 2018 om 12:03 door giraf

sinds ik een nokia 6 heb lukt het me niet meer om de fotos van mijn smartphone over te zetten naar mijn laptop. wie kan mij helpen. met dank voor de moeite.

12 reacties
batterij Samsung S4mini snel leeg
Geplaatst op 10 juni 2018 om 20:51 door John777

Normaal laad ik mijn S4 mini elke nacht op. Tot voor kort had ik 's avonds nog ca 40% capaciteit over, maar de laatste weken valt de S4 gelijk uit, (zonder bericht hoeveel er nog over is), als hij nog een capaciteit van ca 30% of 25 % heeft. Ik heb voor noodgevallen een tweede accu, maar die doet precies hetzelfde. Kan dit aan de S4 mini liggen en zo ja kan ik dat verhelpen?

1 reactie
Instand apps op mijn Android niet te downloaden
Geplaatst op 8 juni 2018 om 03:58 door Wklumpie

Ik kan mijn instand apps bij Google waar je de knop moet aanzetten en Google Play ook niet. Ze staan toch al standaard in je mobiel? Applicaties bij instellingen staan ze systeem apps maar ik kan ze geen rechten geven of toegang.Deze Apps zijn bij pakket app van Android gedownload maar niet meer. Ik moet eerst die paket app downloaden en dan de andere apps via de app downloaden. Ik weet het niet meer en doe ik het wel helemaal fout. Ik doe er screenshots bij en apps van Android die nog niet standaard erin staan die kan via Google Play gedownload worden. Ik wacht wel reactie wel af bvd. Groetjes Willeke Kan via deze website op mobiel geen foto's uploaden

Screenshot_2018-06-08-02-43-08.png
1 reactie
Mapindeling e-mail op androidmobiel gewijzigd
Geplaatst op 7 juni 2018 om 16:07 door henk0605

Op mijn androidmobieltje is onlangs spontaan de volgorde van de mappen gewijzigd. Deze was gelijk aan de volgorde zoals die ook op de pc staat. Nu dus niet meer en dat is vervelend.
Kan ik op het mobieltje zelf de volgorde aanpassen en, zo ja, hoe doe ik dat?
Ter info: het betreft een Samsung S5 mini met e-mail van Outlook.com
Ik hoor graag,
Henk

11 reacties
Updates
Geplaatst op 30 mei 2018 om 13:16 door woolderink

Waarom krijg zo vreselijk veel aangeboden op dates op mijn mobiel?
Voegen ze toe of zijn ze ook soms overbodig?

Groetjes José Woolderink

5 reacties
Van oude naar nieuwe telefoon
Geplaatst op 25 mei 2018 om 09:12 door riet
Mijn Samsung Galaxy S4 telefoon is toe aan vervanging (komt niet meer in aanmerking voor updates van het besturingssysteem) dus heb ik , misschien iets te snel, een nieuw toestel besteld, nl. de Samsung Galaxy A6, die pas na 6 juni leverbaar is. Nu is mijn vraag: Kan ik de simkaart uit de oude telefoon in de nieuwe plaatsen en gaat mijn nummer en abonnement dan gewoon over op de nieuwe. Beiden komen van Hollands Nieuwe, dus eigenlijk Vodafoon. Of zou ik dan toch weer nummerbehoud moeten aanvragen? Bij voorbaat dank voor reacties.
6 reacties
Hotspot maken van telefoon
Geplaatst op 24 mei 2018 om 19:57 door CaFran

Goedenavond. Ik heb de volgende vraag. Kan iemand mij uitleggen hoe ik van mijn telefoon (Samsung Galaxy S4) een hotspot kan maken voor mijn tablet (Samsung Tab a 2016 T 580). De bedoeling is, dat ik internet van de telefoon gebruik voor mijn tablet als ik geen Wifi heb. Als het niet teveel gevraagd is, graag stap voor stap, want ik ben een redelijke digibeet. Alvast dank voor de reacties.
Frans

9 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.