Zoeken
Menu Zoek

Tablet en Smartphone-Club

1 oktober 2013
Truus  MarjoV 
893
271
Deze kleine, handzame computers worden steeds populairder. Hier kunt u vragen stellen en ervaringen uitwisselen over bijvoorbeeld de aanschaf en het gebruik van alle soorten tablets en smartphones.
Foto's overzetten van Smartphone naar Pc
Geplaatst op 10 augustus 2017 om 17:04 door don273

L.s.,
Hoe kan ik foto's van mijn Samsung Smartphone Galaxy J5(2016) eenvoudig overzetten naar mijn Pc.
Tot nu toe gebruik ik de omslachtige manier om de foto's eerst per e-mail van mijn
Smartphone te zenden naar de pc.
Uw antwoord zie ik met belangstelling tegemoet.
Met vr. groet,
G. van Dongen.

4 reacties
Apowersoft Phone Manager
Geplaatst op 9 augustus 2017 om 23:00 door henk0605

Op mijn smartphone zijn via whatsapp heel veel foto's terecht gekomen. D.m.v. een kabeltje aangesloten op de pc en zodoende de meeste foto's vanuit whtsapp/images kunnen overzetten naar de pc.
Echter.... er is een aantal die een foutcode geven: 0x8000FFFF.
Zoeken op internet leert dat bovengenoemd programma daar een goede oplossing voor biedt.
Is iemand hiermee bekend of dat echt zo is en/of het vertrouwd programma is?
Ik hoor graag,
Henk

2 reacties
Meer gebruikers op Samsung Tablet A
Geplaatst op 9 augustus 2017 om 20:51 door CaFran

Goedenavond, ik heb een paar maanden geleden een Samsung Tablet A aangeschaft. Alles geïnstalleerd en toen ook via Instellingen, Accounts bij Gebruikers een tweede Account aangemaakt, zodat wij beiden onze eigen dingen konden doen. De handeling die je moest doen om hem om te zetten, was Gebruikers aanklikken en dan de andere gebruiker aanklikken. Dit is een tijdje goed gegaan, en opeens reageerde dit niet meer. Ik heb vandaag het Tablet teruggezet naar de fabrieksinstellingen en eerst de ene gebruiker ingevoerd en daarna de andere. Echter ook u kan ik hem niet omzetten. Ik heb alle accounts naar mijn idee juist ingevoerd. Iemand enig idee wat ik eventueel fout heb gedaan of vergeten ben? Dank voor de reacties.
Frans

3 reacties
Galaxy S6 video kan niet worden afgespeeld
Geplaatst op 2 augustus 2017 om 23:24 door elgee

Van het een op het andere moment, kunnen geen video's meer kunnen worden afgespeeld op de telefoon.. Ze staan echter ook opgeslagen in de cloud en start ik ze daar via de telefoon dan heb ik geen enkel probleem en worden ze normaal afgespeeld.
Heeft iemand een idee waar dat aan zou kunnen liggen?
Groet,
Leo

8 reacties
Geheugenkaart
Geplaatst op 28 juli 2017 om 19:26 door weteringans

Hoe kan ik dingen van mijn telefoon op mijn geheugenkaart zetten? Toen ik mijn telefoon pas had en ik ging van boven naar beneden kwam daar altijd een mededeling te staan dat ik dingen op de geheugenkaart kon zetten. ik kan er nu niets meer van terug vinden.

10 reacties
Wats-app foto
Geplaatst op 28 juli 2017 om 14:17 door weteringans

Ik zou graag willen weten hoe ik mijn foto aan Wats-app kan toevoegen zodat als iemand mij op belt ze dan mijn foto zien

5 reacties
Opslag Galaxy tab A
Geplaatst op 26 juli 2017 om 21:53 door Rosa

Goedenavond, mijn tablet heb ik een half jaar in gebruik. Had weinig Apps en bestanden opgeslagen.Daar ik steeds een melding kreeg,dat mijn opslag bijna verbruikt was n.l. 97 of 96% en 583 MB vrij, heeft mijn leverancier een SD- kaart geplaatst: (AppMgr 111). Hij kreeg het niet voor elkaar Apps te verplaatsen naar de nieuwe opslagruimte en het lukt mij ook niet. Bij "verplaatsbare Apps" staat er één verplaatsbaar aangegeven en wel de AppMGR111 ZELF. Er is er ook de mogelijkheid bevriezen of verbergen. Wil ik bevriezen krijg ik : 235 !! apps bevriesbaar. Pik er 1 uit om te bevriezen krijg ik de keus > uitschakelen of > gedwongen stoppen. Bij het eerste komt er "bij ingebouwde app kan dit problemen geven bij andere Apps", Bij gedwongen stoppen > "kan fouten veroorzaken". Kan ik dit laatste toch doen? Bij verbergen idem dito, en daar wordt het aantal 80 aangegeven.
Wat kan ik met een aantal van Apps het beste doen dat ze geen ruimte innemen? Ik heb weinig bestanden opgeslagen. Heb ook Dropbox waarvan nog geen 10% gebruikt.
Hoe kom ik aan zo'n hoog apparaatopslag? 15,44 GB van 16,00 GB !
Nu SD-kaart 2,09MB gebruikt van 7,21 GB. Paar eigen bestanden op kunnen zetten, al weet ik niet goed hoe ik dat gedaan heb. Kan iemand mij een klein beetje wijs maken met die SD-kaart. Mijn leverancier wist ook niet hoe of wat,, ik moest maar wat proberen..Wat nu? ik heb de App van mijn eigen e-krant er al afgehaald en nog 1 of 2 eigen Apps. Maar ik ben slechtziend en is zo'n App prettig. Hopelijk kom ik er uit met jullie hulp. Vast bedankt als er raad is. groeten, Rosa

5 reacties
Foto's in contacten
Geplaatst op 26 juli 2017 om 10:35 door mvansoom

Ik heb een Samsung Galaxy S7 smartphone en wilde graag foto's in contacten zien. Met de nodige moeite heb ik 1 contact kunnen voorzien van foto, maar vroeg me nu af waar die foto's vandaan moeten komen. In WhatsApp zijn wel al mijn contacten voorzien van foto, automatisch gebeurd bij in gebruikname van het toestel.
Iemand enig idee?
Alvast bedankt
Martha Van Soom

3 reacties
Vreemd icoon in taakbalk
Geplaatst op 24 juli 2017 om 11:31 door Blackjes

Beste mensen,
Ik heb in mijn smartphone Samsung Galaxy A5 sinds kort een vreemd icoontje in de taakbalk. Het is een niet geheel dicht cirkeltje met een + teken erin. Ik zal dit ongetwijfeld zelf wel hebben gedaan, maar ik weet niet wat dus kan ik het ook niet verwijderen. Wie herkent dit en hoe kan ik dit oplossen?? Bij welke taak hoort dit icoon?? Bij voorbaat dank voor jullie hulp.

Blackjes

5 reacties
Hersenletsel en Tablet
Geplaatst op 17 juli 2017 om 15:12 door tipa1

Hallo Collega`s
Ik kreeg vandaag op het internetcafé een mevrouw met hersenletsel "4 hersenbloedingen"
Ze had van haar kinderen een Android tablet kado gehad en wil er graag mee leren werken, heeft iemand van jullie hier ervaring mee en hebben jullie eventueel tips en trucs wat ik haar kan leren.
Of zijn er b.v apps waar ze wat aan heeft. Ik wil haar b.v. leren Skypen want ze heeft kinderen in het buitenland. Wie wil er eens met mij meedenken?
Mevrouw heeft wel met een PC kunnen werken, maar dat lukt nu niet meer.

Groetjes Tipa

12 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.