Zoeken
Menu Zoek

Tablet en Smartphone-Club

1 oktober 2013
Truus  LucasB 
879
273
Deze kleine, handzame computers worden steeds populairder. Hier kunt u vragen stellen en ervaringen uitwisselen over bijvoorbeeld de aanschaf en het gebruik van alle soorten tablets en smartphones.
Windows op smartphone
Geplaatst op 26 juni 2017 om 21:12 door Dirk Boom

Ondanks een goed werkend Windows 10 op de smartphone dat geweldig integreert met Windows 10 op computers, neemt het aantal apps af.
Ik zie net dat de KPN app stopt, en mijn bank is recent gestopt met de app. Bij nieuwe apps ontbreekt Windows te vaak.
De volgende smartphone wordt een andere.

wp_ss_20170626_00012.png
2 reacties
Overzetten van e-boeken
Geplaatst op 26 juni 2017 om 17:39 door Georgio

Ik heb een nieuwe tablet gekocht: Samsung TabA. Helemaal blij maar...de eboeken zijn niet overgezet en ik weet niet hoe ik dat kan doen. De map wel (Aldiko) maar die is dus leeg (dit geldt voor meer mappen die op mijn oude tablet stonden, ook een Samsung Galaxy. Weet iemand raad? Alvast bedankt voor de hulp

2 reacties
Backup Samsung s4
Geplaatst op 23 juni 2017 om 18:54 door BaukeJoustra

Hallo, mijn s4 moet binnenkort worden opgestuurd voor reparatie. Voor ik opstuur moet hij terug naar fabrieksinstellingen. Wat is nu een handige manier / de handigste manier om bij terug ontvangen van telefoon de gegevens terug te zetten? Bij voorbaat dank.

2 reacties
Mobiel samsung galaxy s2
Geplaatst op 20 juni 2017 om 19:50 door leptobber

Hallo,ik weet het,het toestel is bijkans antiek,maar hij voldoet nog prima en waarom zou ik hem dan wegdoen.Echter er is een "probleempje" en dat is de manier om de prullenbak te legen,ik krijg dat niet voorelkaar hoe dan ook.de bak zit nogal vol en dat vertraagt de snelheid ( dacht ik) Misschien is er nog iemand die ook nog met type werkt en kan mij een oplossing bieden ! In afwachting en met vr.groeten
j.m.groen

7 reacties
recetten
Geplaatst op 19 juni 2017 om 09:05 door limburg

ik heb een nieuwe Galaxy tab S3 nu wil ik de oude Galaxy Tab S2 naar Fabriek instelling doen Op de nieuwe Staat alles over genomen van S2 kan ik die S2 gewoon leeg maken
Groetjes ineke

3 reacties
S4 Samsung. Simkaart is verwijderd opnieuw opstarten.
Geplaatst op 17 juni 2017 om 11:26 door BaukeJoustra

Sinds een paar weken geeft mijn s4 telkens opnieuw de melding " simkaart verwijderd opnieuw opstarten ". Soms 1 keer per dag maar ook vaak vier of vijf keer. Is veel voorkomend probleem. Op diverse fora wordt dit aangekaart, KPN Telfort tmobile en simyo, maar niemand komt met een echte oplossing. Heb al nieuwe dikkere simkaart geplaatst en kruistest uitgevoerd. Helpt niet. Ook Samsung kan geen oorzaak aanwijzen. Wat ik dan weer niet begrijp want het is een veel voorkomende klacht en dateert al van 2015. Iemand een tip?
Let wel, eerste simkaart heeft bijna twee jaar goed gewerkt.

2 reacties
provider
Geplaatst op 14 juni 2017 om 14:15 door Centrino2000

als ik een provider koopt moet men ook een provider
downloaden al heb in ik pc ?

4 reacties
Mijn galaxytab 2 is erg traag,hoe is dat te verbeteren?
Geplaatst op 14 juni 2017 om 06:17 door erik murman

Mijn tab 2 galaxy is erg traag. Waar vind ik info omdat te verbeteren?

2 reacties
vraag prepaid
Geplaatst op 13 juni 2017 om 15:21 door saakje

ik geef als ambass. les in de smartphone.nu zijn er 2 cursisten met prepaid, hoe gaat dat als we internet gebruiken? gaat dat van hun tegoed af?
alvast bedankt! Cor Leenheer

ps ik heb mij een hele tijd geleden aangemeld, ik dacht onder de naam Saakje, maar ik kan het niet meer vinden

11 reacties
Gebruik Bluetooth
Geplaatst op 12 juni 2017 om 11:10 door asteri

Hallo clubleden,
Ik kreeg via Whats App een video van onze kleinzoon en im wil hem graag op mijn tablet kaartje opslaan. Het bestandje is te groot om via de gmail mee te sturen naar mijn eigen mail adres en dan te openen op de tablet. Zo doe ik het meestal met fotos die ik wil bewaren.
Ik heb op de telefoon de bluetooth aangezet en zo ook op mij tablet en beide apparaten herkennen elkaar. Zover ben ik al gekomen, maar nu?
Kan iemand mij in Jip en Janneke taaal uitleggen hoe ik dat bestandje kan versturen? Of is er misschien een meer eenvoudige methode ?
Graag jullie hulp.
fijne dag
asteri

12 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.