Zoeken
Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Tablet en Smartphone-Club
Whatsapp
Geplaatst op 6 oktober 2016 om 08:33 door Anja H.

Ik heb een nieuwe smartphone, Samsung Galaxy A5. Op mijn vorige telefoon had ik Whatsapp geinstalleerd en het delen met Facebook uitgeschakeld. Dat kon tot 30 dagen na de wijziging van de voorwaarden van Whatsapp.
Nu wil ik dat weer doen op de nieuwe. Betekent dat nu dat ik automatisch akkoord ga met het delen van de gegevens? Of kan ik dat weer uitschakelen?
Anja

1 reactie
Dirk Boom zegt:

Van Whatsapp worden de instellingen in de cloud bewaard.
Daarom denk ik dat geen nieuwe actie nodig is.

6 oktober 2016 om 09:01.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Tablet en Smartphone-Club?
Tablet en Smartphone-Club