Zoeken
Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Tablet en Smartphone-Club
terugzetten naar fabrieksinstelling
Geplaatst op 29 januari 2018 om 15:58 door Jako

Ik heb een nieuwe tablet, en nu wil ik de oude tablet resetten. de accounts die daar op staan zijn dezelfde als op de nieuwe tablet. Als ik deze verwijder, heeft dit toch alleen maar consequenties voor dat apparaat. Op het nieuwe apparaat blijven die accounts toch actief?

Jako

2 reacties
Dirk Boom zegt:

Jazeker, het heeft uitsluitend effect op het oude apparaat.
Gewoon in 1 keer naar fabrieksinstellingen zetten, dat gaat goed.

29 januari 2018 om 16:37.
Jako zegt:

dirk dank je wel
Jako

29 januari 2018 om 17:17.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Tablet en Smartphone-Club?
Tablet en Smartphone-Club