SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Tablet en Smartphone-Club
Mededeling - woensdag 12 december 2018
Resultaten en verbeterpunten clubs
Eerder dit jaar heeft SeniorWeb een onderzoek gehouden onder leden en beheerders van de clubs. Hartelijke dank aan iedereen die hieraan mee heeft gewerkt! Het onderzoek heeft mooie resultaten en verbeterpunten opgeleverd die we vanaf januari zullen realiseren.
tablet als "cd-speler""
Geplaatst op 19 augustus 2014 om 17:51 door boerakker

binnenkort wil ik les gaan geven en hiervoor gebruik ik muziekfragmenten. deze muziek wil ik opslaan op een tablet Medion lifetab e10318. volgens de beschrijving heeft deze een stereo audio line out (3.5 mm jackplug), micro usd en micro hdmi. is het nu mogelijk om deze tablet aan te sluiten op muziekapparatuur en vanaf de tablet muziek af te spelen?

3 reacties
Truus zegt:

Zou moeten kunnen met kabeltje in ieder geval, hangt natuurlijk ook af van de aansluitingen die de muziekapparatuur heeft. Kwestie van uitproberen

19 augustus 2014 om 18:24.
boerakker zegt:

zal het eens uitproberen

19 augustus 2014 om 21:21.
Jan.Koll zegt:

Als die muziek al op CD/DVD staat, in een voor de tablet leesbaar formaat, zou je een USB-DVD/CD-apparaat kunnen aansluiten en direct afspelen.  Hier een paar voorbeelden.

Ik heb al jaren zo'n ding om CD's of DVD's te kopiëren omdat ik dat handiger vind dan de DVD op te nemen, die uit het apparaat te nemen en dan een nieuwe beschrijfbare te plaatsen (wat vaak ook nog fout ging en alleen schijven kostte). Werkt uitstekend.

Jan

20 augustus 2014 om 13:29.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Tablet en Smartphone-Club?
Tablet en Smartphone-Club