SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: TEST-Club
Mededeling - woensdag 12 december 2018
Resultaten en verbeterpunten clubs
Eerder dit jaar heeft SeniorWeb een onderzoek gehouden onder leden en beheerders van de clubs. Hartelijke dank aan iedereen die hieraan mee heeft gewerkt! Het onderzoek heeft mooie resultaten en verbeterpunten opgeleverd die we vanaf januari zullen realiseren.
test
Geplaatst op 21 oktober 2015 om 16:54 door Kai

test - firefox do-not-track optie aan. En W10 Edge spaties.

12 reacties
Kai zegt:

Soms lijkt de spatie niet opgeslagen te worden. Wie weet wat daar de oorzaak van is? Ik type maareven door om te kijken of het mij ook overkomt. De klacht was dat het in Edge gebeurt, ik probeer het maar even. Ook een ander lid had er last van, dat was te zien in een reactie van AddyR (of zo) en het ging over Windows 10. Hij gebruikte waarschijnlijk Edge.

16 november 2015 om 16:10.
Kai zegt:

Nu een test met Edge. Valt hier de soms een spatie weg na het plaatsen van een bericht? Browserstack. Nu hapert het een beetje maar ik blijf de spaties goed zetten en ben benieuwd. Wat wordt het resultaat? Worden de spaties na het opslaan geplaatst? Een leuke test ist dit als je zo haperend typt.

16 november 2015 om 16:18.
Kai zegt:

Mmh...alle spaties worden getoond. Jammer ;-) Niet echt reproduceerbaar dus. Maar Dirk Boom vertelt natuurlijk geen onzin. Ik probeer het later nog een keer.

16 november 2015 om 16:19.
Kai zegt:

hallo hallo dan ga ik maar vrolijk door met typen. Veel inspiratie heb ik niet als het gaat om mooie zinnen te verzinnen maar misschien kan ik een sprookje vertellen. Er was eens een spatie die soms over het hoofd werd gezien. Hij was er erg verdrietig over en probeerde de aandacht te trekken door zich te gedragen als een uitroepteken. En zie zo!

19 november 2015 om 10:18.
Kai zegt:

Iedereen keek naar de spatie. Er stond geen lege plek meer maar een mooie vertical streep met een punt eronder. Heel mooi en strak. Iedereen bewonderde de spatie voor zijn perfect uiterlijk. en toen kwam de boze heks. Haar deed de niuewe spatie denken aan een mooie kleine vinger van een kind en dacht dat er vast nog meer aan zat. Zij greep naar het uitropeteken en sloot hem op in een kooi.

19 november 2015 om 10:23.
Kai zegt:

De spatie had veel spijt van zijn wens om niet meer onzichtbaar te zijn. Eigenlijk was het leven niet zo gek. Je bent onzichtbaar en kunt doen en laten wat je wilt. Alleen verdween je soms in Edge en dat is niet leuk. Want dan krijg je klachten en gaan mensen je weer in de gaten houden.

19 november 2015 om 10:26.
Kai zegt:

Dit is een test op de Windows 10 computer met Edge. Even goed de spaties in de gaten houden, geen dubbele en geen vergeten. Op de Clubs zie ik soms berichten waar spaties ontbreken. Je weet dan niet of de leden vergeten ze te plaatsen of dat ze door het systeem vergeten worden. Het valt wel op dat dit vaak in de Windows-Club gebeurt.

25 november 2015 om 09:36.
Kai zegt:

De spatie had veel spijt van zijn wens om niet meer onzichtbaar te zijn. Eigenlijk was het leven niet zo gek. Je bent onzichtbaar en kunt doen en laten wat je wilt. Alleen verdween je soms in Edge en dat is niet leuk. Want dan krijg je klachten en gaan mensen je weer in de gaten houden.

25 november 2015 om 09:36.
Kai zegt:

Soms lijkt de spatie niet opgeslagen te worden. Wie weet wat daar de oorzaak van is? Ik type maar even door om te kijken of het bij mij ook gebeurt. De klacht was dat het in Edge gebeurt, ik probeer het maar even met IE 11. Ook een ander lid had er last van, dat was te zien in een reactie van AddyR (of zo) en het ging over Windows 10. Het zou dus kunnen dat het alleen met Edge gebeurt. Vervolg: het zou alleen gebeuren als je een tekst aanpast. Dat heb ik nu gedaan met dezetest. Kijk, daar is de spatie weg tussen deze en test.

25 november 2015 om 09:36.
Kai zegt:

Ik probeer het nog een keerte reproduceren.

25 november 2015 om 09:37.
Kai zegt:

Kijk!

9 december 2015 om 12:04.
Kai zegt:

Dan ga ik nog maar even door met testen. Kijken of ik een patroon kan ontdekken. De spaties staan er echt bij het typen, ik let er heel goed op. Alleen maak ik wat typefouten en zo.

9 december 2015 om 12:06.

Wilt u zelf een vraag stellen in de TEST-Club?
TEST-Club