SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Veiligheid-Club
Vraag
Geplaatst op 23 december 2013 om 10:34 door TinekeM
Hoe verwijder je Fakert Alert?
3 reacties
Marixius zegt:
Zou het eerst proberen met Malwarebytes Antimalware zoals in het bericht hieronder is gemeld. Het Fakealert virus of trojan dien je zo snel mogelijk te verwijderen voordat het meer schade kan aanrichten.
23 december 2013 om 23:02.
TinekeM zegt:
Alles is gelukkig weg met malwarebytes en de mail draait weer, ben nu bezig met het programma spyhunter, die op een scan er heel veel uit haalt, maar ik vraag me af of het wel een goed programma is.
http://www.downloaden.nl/virus-spyware-bestrijden/spyhunter/
24 december 2013 om 16:02.
Jan.Koll zegt:
Ben benieuw naar de resultaten van dat Spyhunter. Vermoedelijk wordt erg veel gevonden en moet je eerst betalen voordat er effectief iets wordt verwijderd.

Goed en gratis zijn:
Zeer krachtig is SUPERAntiSpyware (klik op de vette tekst en je komt op de download pagina). Let op dat je de gratis versie (Free Edition) download, want dat is prima voor privégebruik. Voordeel is dat het programma steeds als je het gebruikt eerst de spyware definities update. Voor een programma update moet je toestemming vragen. Wel even opletten dat je niet per ongeluk toch de betaalde versie kiest.....

Het aloude, zeer bekende en erg goed werkende Spybot Search and Destroy is ook een krachtpatser maar doet niet aan automatische updates voordat er wordt gescanned. De 'oudere' versie 162 is ook nog beschikbaar.

Bij installatie wordt in beide gevallen als taal NL voorgesteld, voor Spybot S&D 2.2 helaas nog niet beschikbaar dus daar moet je het met b.v. Engels of Duits doen. Bij Spybot S&D moet je handmatig updaten.
26 december 2013 om 14:51.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Veiligheid-Club?
Veiligheid-Club