Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Veiligheid-Club
Mededeling - donderdag 9 augustus 2018
Als club-gebruiker/bezoeker horen we graag uw mening over de SeniorWeb Clubs en vragen u daarom om mee te doen aan ons onderzoek. Aan de hand van de resultaten kunnen we de clubs optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten bij de wensen van de gebruikers/bezoekers.
Alvast bedankt voor uw medewerking!
KPN Veilig
Geplaatst op 4 februari 2018 om 11:07 door h_duinhoven

Beste forum,
Vorige week kreeg ik van KPN als mijn provider een aanbieding voor gratis KPN Veilig op 2 apparaten. Nu gebruik ik Avast. Wat is een betere keuze?
Groet
Hans

5 reacties
BenWuring zegt:

KPN Veilig is eigenlijk het antivirus programma F-Secure. Dit wordt o.a. ook gebruikt bij Ziggo. Deze gebruik ik zelf en dus ook in feite hetzelfde antivirus pakket. Het bevalt mij uitstekend en werkt naadloos samen met Windows Defender. Ik zeg, doen!

4 februari 2018 om 11:12.
h_duinhoven zegt:

Dank je Ben,
Is er ergens een vergelijkend onderzoek naar de effectiviteit van deze AV programmas?

4 februari 2018 om 11:27.
BenWuring zegt:

Zeker, deze programma's worden regelmatig getest. Zie bijvoorbeeld hier.
Een zoekslag op internet met bijvoorbeeld de zoekterm 'beste antivirus programma' levert al heel veel informatie op, zoals ook dit.

4 februari 2018 om 11:37.
HenkW zegt:

En het beste antivirus programma ben je zelf. Sinds ongeveer 2 maande heb ik ook KPN Veilig, (geadviseerd door Ben). Had eerst Norton Internet Securitie . Te duur en KPN is gratis.

4 februari 2018 om 12:50.
BenWuring zegt:

Dank je Henk en ja, het beste antivirus programma ben je inderdaad zelf. Daar gaat het vaak fout. Een antivirus programma ondersteunt je slechts bij veilig internetten, maar het klikken op discutabele links, bedoeld of onbedoeld, doe je toch echt zelf.

4 februari 2018 om 12:58.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Veiligheid-Club?
Veiligheid-Club