Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Veiligheid-Club
Mededeling - donderdag 9 augustus 2018
Als club-gebruiker/bezoeker horen we graag uw mening over de SeniorWeb Clubs en vragen u daarom om mee te doen aan ons onderzoek. Aan de hand van de resultaten kunnen we de clubs optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten bij de wensen van de gebruikers/bezoekers.
Alvast bedankt voor uw medewerking!
Facebook
Geplaatst op 10 april 2018 om 17:34 door Dirk Boom

Voor wie zich zorgen maakt over Facebook: de NOS (ook Nu.nl) heeft een link naar Facebook gepubliceerd bij 'update 10 april' waarmee is te controleren of er gegevens van jezelf of van één van je vrienden zijn gelekt. Dit is het artikel.
Ik heb de check gedaan, en er blijkt niets aan de hand te zijn omdat zowel ik als mijn vrienden niet de betr. app gebruiken die gegevens uit Facebook verzamelde.
Bij de check staat een link naar 'settings', dit betreft de lijst met apps die je (ooit) toestemming hebt gegeven om in Facebook te kijken. Het kan geen kwaad om te kijken of daar apps staan die inmiddels niet meer worden gebruikt.
Overigens: ik wil geen Facebook veiligheidsdiscussie ontketenen. Het betreft dit specifieke onderwerp, dat nogal in het nieuws is.

Screenshot_20180410-174856_NUnl.jpg
Er zijn nog geen reacties geplaatst

Wilt u zelf een vraag stellen in de Veiligheid-Club?
Veiligheid-Club