SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Mededeling - zaterdag 23 februari 2019
De Video-Club heeft twee nieuwe beheerders, Bosjesman (Roy) en Niekie. Joop heeft aangegeven om persoonlijke redenen te stoppen. Bosjesman en Niekie hebben allebei veel ervaring met het begeleiden van de clubs bij SeniorWeb. We wensen u een leerrijke tijd bij de Video-Club! Hebt u vragen of opmerkingen, mail de coördinator van de clubs bij SeniorWeb.
Opnamedatum en -tijd van scenes vinden
Geplaatst op 5 januari 2016 om 15:27 door Sugarbus

Goede middag,
Nog de beste wensen voor 2016. Ik ben net begonnen op deze club. En ik heb gelijk a;l een probleempje. Ik kan de opname-datum en -tijd niet meer vinden in de scene's. Ik gebruik Pinnacle studio 17 ultimate. Voorheen gebruikte ik studio 10 op windows xp en daar had ik geen problemen. Wie weet raad??
Ik zie allen de tijdsduur, de positie en wanneer ik de film in Pinnacle gezet heb. Ook de naam die ik er in Pinnacle aan gegeven heb.

13 reacties
jnwoldman zegt:

Welkom in deze video=club.
Dat gaat nu even anders, zie Deze uitleg

5 januari 2016 om 21:01.
Sugarbus zegt:

Dat uitrolmenu heb ik ook gevonden, maar bij gemaakt astaat de datum waarop de film op de computer is gezet en niet de opname datum. Dus waar kan ik de opname datum vinden.

6 januari 2016 om 16:25.
jnwoldman zegt:

Dan blijf er niets anders over dan de bestanden in de verkenner opzoeken en rechts klikken.
Eigenschappen selecteren en daar zie je de opname tijd wel staan.

7 januari 2016 om 11:40.
Sugarbus zegt:

Ik ben een poos bezig geweest, maar in de verkenner vind ik alleen de hele film en niet de scenes. Op eigenschappen vind ik dan alleen de datum wanner de film op de computer is gezet. Ik kan de scenes niet afzonderlijk vinden en de opname datum of -tijd al helemaal niet.

14 januari 2016 om 11:43.
Koop zegt:

Sugarbus, zo ziet het bij mij er uit:

scenes.PNG
18 januari 2016 om 21:14.
Koop zegt:

en zo
Koop

Datumscene.PNG
18 januari 2016 om 21:15.
Sugarbus zegt:

Welk filmprogramma heb jij Koos? Ik heb mijn films op een externe disc opgeslagen en ik weet niet hoe ik daar de scenes moet vinden. Die vensters die ik bij jou zie ken ik niet. Het lijkt erop dat de data in dat venster de data zijn waarop je de film hebt geïmporteerd op de computer.

19 januari 2016 om 18:18.
Koop zegt:

Ik werkte met Pinnacle 16, recent met 19 ultimate.
Ik kopieer de file(s) van de SD kaart naar een map op de computer - ik film in HD. Die stukjes film zijn later de scenes.

Koop

19 januari 2016 om 21:12.
Sugarbus zegt:

Koos, Zoals je weet bewerk ik in 17 ultimate, maar ik film nog met mini dv bandjes. Ik weet niet of dat wat uitmaakt. In Pinnacle 10 kon ik met de rechtermuisknop gelijk de opnametijd en datum zien.

19 januari 2016 om 22:59.
Koop zegt:

Het is een paar jaar geleden dat ik daar mee werkte. Als ik me goed herinner zat er een bandje in je camera. Je zet de camera op afspelen/weergeven en tegelijkertijd schakelde het opnemen op de computer in. Dan kon je importeren in Pinnacle- zo uit mijn losse pols. Helaas kan ik dat niet meer even na spelen, de camera is kapot.
Mogelijk dat de heer Woldman dat preciezer kan vertellen.

Koop

20 januari 2016 om 21:43.
Sugarbus zegt:

Koos, bedankt voor je reacties. Ik wacht verder maar af.

20 januari 2016 om 23:20.
jnwoldman zegt:

Ik kan hier niets zinnigs over zeggen, bij mij werkt het ook niet normaal en wordt de datum aangegeven wanneer de video op de PC is geplaatst.
Vaak zet ik de video op dezelfde dag op de PC en dan denk je dat het juist is, maar de tijd klopt niet en is de tijd dat de video op de PC gezet is.
Bij alle versies van Studio is dit hetzelfde probleem.

21 januari 2016 om 11:42.
Sugarbus zegt:

Bedankt voor alle reacties. Ik zal nog wel eens hier of daar informeren. Ik laat het nog weten als ik wijzer geworden ben.

21 januari 2016 om 15:52.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club