SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Mededeling - zaterdag 23 februari 2019
De Video-Club heeft twee nieuwe beheerders, Bosjesman (Roy) en Niekie. Joop heeft aangegeven om persoonlijke redenen te stoppen. Bosjesman en Niekie hebben allebei veel ervaring met het begeleiden van de clubs bij SeniorWeb. We wensen u een leerrijke tijd bij de Video-Club! Hebt u vragen of opmerkingen, mail de coördinator van de clubs bij SeniorWeb.
avatar
Incompatibel projecttypes Studio 12
Geplaatst op 11 januari 2016 om 19:46 door Ex-lid

Hallo,
Tijdens het maken van een videoproject liep constant mijn Studio 12 vast, dit naeen upgrade van Windows 10. Voor zover het project klaar was (alleen nog muziek) op ik deze opgeslagen. Na het maken van een herstelpunt van voor de upgrade, het opnieuw opstarten van de PC en het openen van Pinnacle Studio 12 kreeg ik bij het openen van het betreffende Studio Project (.stx) de melding :"Incompatibel projecttype. Het project dat u wilt openen, is van een latere versie van Pinnacle Studio". Wat mij bevreemde dat meerdere Studio Projecten met .stx (die nog op afronding wachten) en van een oudere datum zijn dan de hier bedoelde wel normaal te openen zijn. Het betreft dus echt dit ene project.
Ik heb Studio verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar zonder resultaat. Wat is hier mis gegaan en wat zijn de mogelijkheden om het project in Studio te openen? Gaarne Uw advies.
M.vr.gr. Henk Ensink

6 reacties
Niekie zegt:

Vermoedelijk was Studio 12 geupdate voor de upgrade naar w10.
Mogelijk heeft W10 dat terug gedraaid.
Kan je updates van Studio 12 binnen halen?
Zie hier.

Niek

11 januari 2016 om 22:00.
jnwoldman zegt:

Je geeft eigenlijk zelf al het antwoord, alle projecten die ouder zijn als de terugzet datum werken wel, en dat klopt ook.
Maar je laatste project zit waarschijnlijk na de terugzet datum en is dus door een latere versie van studio gemaakt, en dat heeft waarschijnlijk niets met updates te maken.
Computer weer terug zetten naar een eerdere datum of weer naar de normale datum is denk ik de enigste oplossing.

12 januari 2016 om 11:16.
avatar
Ex-lid zegt:

Hallo,
Ik heb een en ander geprobeerd, maar zonder resultaat. Ik krijg het idee dat er wat anders aan de hand is geweest. Op de zelfde datum als de bedoelde montage heb ik 2 bewerkte foto's in een JPEG bestand opgeslagen en kwam ik er achter dat deze ook niet te openen waren. Tevens kreeg ik na het opnieuw opstarten de melding :" kan het bestand of Assembly MOM.Implementation of een afhankelijke hiervan niet laden. Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden." Ik heb daarna een nieuw herstelpunt gemaakt en na het opnieuw opstarten van de PC was de genoemde melding weg en draaide de PC als normaal. Echter de montage en foto's bleken nog steeds niet te openen. Gelukkig had ik nog het montageschema,de montage opnieuw gemaakt en op DVD kunnen zetten, en het projectkan ik gewoon weer van uit Pinnacle (.stx) openen. Voor de foto's het zelfde verhaal, derhalve ga ik ervanuitdat het hier door de updates een incident betrof. Ik elk geval bedankt voor Uw tips.
Gr. Henk Ensink.
P.S.
Nog een aanvullende vraag :" Wat is beter of aan te bevelen , Pinnacle Studio op de C-schijf of op een losse schijf monteren?".

14 januari 2016 om 17:54.
Cinecor zegt:

En het is toch eigenlijk allemaal zo simpel: Gebruik van software een versie die is afgestemd op Windows10 of laat Windows10 voor wat het is. Mijn montagePC met o.a. Adobe PremièreCS6 draait op Win7 als een trein en is natuurlijk niet aangesloten op het internet. Updaten naar W10 is danzinloos.

16 januari 2016 om 15:02.
Niekie zegt:

Om antwoord te geven op de vraag Hendrikus.
Normaal is een C: schijf gemiddeld sneller als een data schijf en zeker als een schijf die via usb is aangesloten. (als het al lukt om daar zoiets op te installeren.)

Niek

16 januari 2016 om 15:40.
avatar
Ex-lid zegt:

Bedankt voor Uw reacties, ik zal er mijn voordeel mee doen.

16 januari 2016 om 16:01.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club