SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Toon.L
Geplaatst op 24 februari 2016 om 16:46 door Toon 1

Hallo allemaal ik ben nieuw op de club.Nu heb ik veel vragen en antwoorden gelezen in deze rubriek en vindt ze best wel goed.Nu las ik van een pinacle cursus die alles wat je wilt weten van dat programma uitlegd.Ik werk ja brobeer te werken met het magix de luxe 15 dus niet de nieuwe versie.Nu is mijn vraag geeft het voor dit programma ook zo 'n cursus? Ik ben een beginneling en snap er nog niet veel van.
Bij deze alvast hartelijke dank
Toon L

6 reacties
Niekie zegt:

Hier vindt u een (schriftelijke) cursus van 17 lessen.

Niek

24 februari 2016 om 21:53.
Cinecor zegt:

Volgens mij wordt er bij de software van Magix een zeer uitgebreide handleiding meegeleverd.Die staat dan als pdf op de installatieDVDen kan naar devaste schijfworden gekopieerd. Om voldoende inzicht te krijgen inNLEsoftwareis er uiteraard altijd goede algemene basiskennis nodig vande PC.

25 februari 2016 om 09:49.
Toon 1 zegt:

Hallo Niek enCinecor
Bij mijn magix programma is inderdaad een vidio uitleg bij maar voor een leek is die behoorlijk moeilijk vind ik.Nu heb ik op internet een cursus gevonden en wel magix video deluxe 16 plus die is wel behoorlijk diudelijk maar is niet compleet als het op branden aankomt dan behandeld hij een regeltje.Ik heb een Digital Handycam sony camera nog met dv bandjes,datgaat verder prima op zo"n bandje gaat een uur filmen op.Nu het volgende ik haal hem binnen in mijn laptop en bewerk hem zo goed en kwaat zo het in mijn vermogen ligt,dan komt er een melding bij het branden dat mijn schijf te kleinis dan heb er zeg maar een half uur film op staan die schijf is 4,7 gb of tewel 120min.Nu is mijn vraag wat doe ik nu niet goed?Groeten ToonL

25 februari 2016 om 13:47.
Niekie zegt:

Hoe groot is het te branden bestand?
Want tijd zegt niet zoveel in videoland.
Is de DVD nieuw en leeg en een +R type?

Niek

25 februari 2016 om 15:24.
Toon 1 zegt:

Hallo Niekie
Ik reageer even op de eerste reactie van van je en die cursus op gezocht die is veel uitgebreider dan ik had gevonden op het net.Hoe groot het bestand dat ik branden wil weet ik eigelijk niet ik weet niet waar ik dan kan zien in ieder geval nu nog niet.Ik ga met je cursis aan de gang nog bedankt ToonL.

25 februari 2016 om 16:15.
Cinecor zegt:
Mijn advies voor het branden van DVD's: Schaf speciale authoring software aan. Bij flink wat NLEsoftware zijn dikwijls problemen met het branden, omdat die software niet specifiek op het brandenis afgestemd.
Wat het aanleren van het goed omgaan met de NLEsoftware betreft: Heb geduld en oefen veel, erg veel. Bijvoorbeeld zo'n 10 a 15 uur per week. Probeer zelf van alles uit, dat is de beste leermeester. Als je over de nodige basisvaardigheden van de PC beschikt, kan je het naongeveer een half jaaronder de knie hebben.
Andere vraag: Voldoet je laptop ruimschoots aan de specificaties van Magix?
(De minimale eisen die door fabrikanten worden aangegeven zijn doorgaans veel te krap bemeten).
25 februari 2016 om 16:26.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club