SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Pinnacle Video bewerken ?
Geplaatst op 2 december 2013 om 17:37 door smetsbak
Wie heeft er enige ervaring met het programma Pinnacle Studio 11.1.

Via eigen foto's een presentatie maken met effecten en muziek lukt mij prima.
Maar alle geselecteerde foto's komen onduidelijk en wazig op het vergrootte voorbeeld venster, terwijl de foto's normaal echt scherp zijn. Afspelen op PC of TV geeft ook wazige/onduidelijke foto's.
Dus ook na het branden op DVD zijn de foto's heel slecht.

Mocht er iemand zijn die hiermee ervaring heeft, dan zou ik graag met hem in contact willen komen om samen op de e.o.a. tot een oplossing te komen.
3 reacties
Cinecor zegt:
Is 11.1 niet een erg verouderde versie? Volgens mij is Studio 17 al uit. Deze NLEsoftware is trouwens meer bestemd voor filmmontage dan voor fotopresentaties. Daarvoor bestaan heel veel andere (misschien zelfs betere) programma's. In de fotogroep zal je daarover vast heel goede informatie kunnen krijgen. In deze groep gaat het in hoofdzaak om videobewerking.
3 december 2013 om 16:51.
avatar
Ex-lid zegt:
Ik werk(te) ook met pinnacle 11 en liep tegen het zelfde probleem op. Niet scherpe foto's in een videomontage. Geprobeerd met pnd formaat i.p.v. jpeg foto bestand, geen beter resultaat. Contact gehad met pinnacle, deze wil alleen helpen tegen betaling van een code. Daarbij geen garantie voor een oplossing. Diverse bronnen geraadpleegd (o.a. diverse verkooppunten van videomontage systemen) waarbij het is opgevallen dat er praktisch geen enkele bruikbare informatie aanwezig bleek te zijn. Voorlopig gestopt met pinnacle.
21 december 2013 om 12:06.
avatar
Ex-lid zegt:
Het probleem is waarschijnlijk dat de foto's een JPEG bestand hebben. In het hoofdstuk Stilstaande beelden wordt door Pinnacle aangegeven dat de foto (beeld) van het bestandtype TIFF dient te zijn (te herkennen aan de bestandsextensie tif).
Ik werk(te) overigens met version 12.
24 februari 2014 om 19:55.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club