SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Stilte
Geplaatst op 5 december 2013 om 09:32 door Cinecor
Beste mensen,
Zo langzamerhand begin ik me toch af te vragen wat de zin is van deze "club". Het enige waar ze in uitblinkt is "stilte". Zijn de leden eigenlijk wel geïnteresseerd in filmmaken? Op de zeer spaarzame geplaatste films van deelnemers komt zelden commentaar, hooguit eens een reactie in de zin van "leuke film". Maar daar hebben we inhoudelijk natuurlijk niet veel aan. Wat inspireert je om films te maken? Wat zijn je favoriete onderwerpen? Welke progs gebruik je bij de montage behalve de NLEsoftware? Wat zijn je ervaringen daarmee? Heb je nog tips voor anderen? Zo maar een aantal vragen, maar er is over filmmaken nog zo ontzettend veel meer te vertellen, te bespreken en over van gedachten te wisselen.
Wat vinden jullie, heeft deze "club" als club eigenlijk nog wel bestaansrecht?
4 reacties
Willem B. zegt:
Nou,dat hoef je je eigen niet af te vragen. De enthousiaste video liefhebbers hebben gewoon afgehaakt omdat zonder voorkennis men is overgestapt van mailgroep naar videoclub.Gewoon jammer. In de video mailgroep is namelijk nooit stilte geweest.
6 december 2013 om 09:10.
Cinecor zegt:
Beste Bur,
Dat er een flink aantal mensen zijn die niet gelukkig zijn met die veranderingen was al reeds bekend. Deze "club" (eigenlijk is het gewoon een forum) telt echter 103 leden (die volgens mij gewoon deelnemers zouden moeten heten) en dan mag je toch verwachten dat er enige activiteit binnen zo'n gebeuren plaatsvindt?
Hoe denken anderen daarover?
6 december 2013 om 09:54.
pimha zegt:
Dag Cor,
Je hebt gelijk, het is wat stil in onze club; maar daarom is er nog wel bestaansrecht denk ik; we moeten nog wennen aan de nieuwe opzet, het ging allemaal wat makkelijker met de mails.
Wat misschien ook meespeelt is het feit dat de meesten van ons nog maar "kleine amateurtjes" zijn tegenover bv. jou en een aantal anderen die al zoveel verder zijn op filmgebied. Je stelt je dan vanzelf wat bescheidener op.
Wat ik al eerder als een groot nadeel heb gevoeld voor leden van een filmclub is die verscheidenheid aan filmbewerkingsprogramma's; wij werken met z'n allen vast wel met 5 of 6 verschillende programma's, terwijl we individueel alleen maar verstand hebben van onze eigen software; we reageren dan ook niet op een bericht over een kwestie met een ons vreemd programma. Niks mis met die programma's, natuurlijk, maar wel met het aantal reacties.
Ik ga ervan uit dat we wel op gang komen, hoop het in ieder geval.
Met groeten, Pim Heemstra
6 december 2013 om 12:29.
LvdBergh zegt:
Ook ik mis de dagelijkse stroom van mailtjes; de meeste met een direct herkenbaar onderwerp. Nu moet je zelf inloggen en kijken wat er aan vraag en antwoord is. Jammer!
7 december 2013 om 12:26.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club