SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Pinnacle 17
Geplaatst op 12 mei 2017 om 11:06 door Slivvenier

Ik werk met Pinnacle 17. Als ik mijn video-bestanden op de de tijdlijn heb gezet en ik wil 'n bestand in de viewer afspelen, hoor ik wel het geluid (en dat loopt ook door samen met de "scrabber"). Maar het beeld blijft stil staan. Hoe kan ik dat oplossen?

5 reacties
stortfilm zegt:

Het lijkt er op dat de computer (grafische kaart) het afspelen van de beelden niet aan kan. Geef eens wat meer specificaties van de computer.

13 mei 2017 om 10:05.
jnwoldman zegt:

Waarschijnlijk het je een te hoge DirectX versie ik denk 12 installeer een lagere versie bv 9 en kijk even op de website hoe het moet.

13 mei 2017 om 15:49.
Cinecor zegt:

Een algemene tip:
Kies eerst voor bepaalde NLE software voordat je tot aanschaf van een PC overgaat. Die software is namelijk "standaard" (kan je niet aanpassen) en een PC kan altijd op de software worden afgestemd. Raadpleeg daarvoor altijd een specialist. Aan de zgn. minimale systeemeisen die de software fabrikant vermeldt, heb je weinig. Die zijn meestal veel te laag (verkoopt beter!)

14 mei 2017 om 11:48.
Slivvenier zegt:

Ik heb het al opgelost. Pinnacle 17 opnieuw geïnstalleerd.

15 mei 2017 om 14:28.
Cinecor zegt:

In zulk soort gevallen is meestal het opnieuw opstarten van de PC voldoende. Ik heb in de 15 jaar dat ik nu met NLEsoftware werk nog nooit meegemaakt dat de software "opnieuw" geïnstalleerd moest worden. En dat waren best wel flink wat verschillende soorten en versies.

16 mei 2017 om 09:10.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club